«Αμελητέα ποσότητα» όσοι πέθαναν ή έπαθαν θρόμβωση μετά το εμβόλιο AZ! Εξοργίζουν την κοινή γνώμη, vid

Ο καθηγητής πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης αναφέρθηκε στο εμβόλιο της AstraZeneca.

Μιλώντας στον Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, επέμεινε στην θέση του για την ανάγκη του εμβολιασμού, παρά το γεγονός πως έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες, κατά περίπτωση θανατηφόρες μετά από αυτό.

Αυτό που εξοργίζει είναι πως έκανε λόγο για «αμελητέα ποσότητα», όσων πέθαιναν, διασωληνώθηκαν ή έπαθαν θρόμβωση μετά από το εμβόλιο, τονίζοντας πως τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών, σχετικά με το εμβόλιο της Astrazeneca, αποτελούν ένα «τεράστιο» έγκλημα.

«Και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και εμείς με την έμφαση που δίνουμε σε αυτό το θέμα, κάνουμε ένα τεράστιο έγκλημα, το οποίο θα πληρώσουν πολλοί άνθρωποι με θάνατο. Πριν προλάβουν να κάνουν το εμβόλιο, θα νοσήσουν και θα πεθάνουν», ισχυρίστηκε ο καθηγητής.

«Δόθηκε μια τεράστια έμφαση σε ένα θέμα πάρα πολύ απλό, με συνέπεια αυτή τη στιγμή ο κόσμος να βρίσκεται σε σύγχυση και να προκαλείται μεγάλη ζημιά στο εμβολιαστικό πρόγραμμα», συμπλήρωσε ο κ. Τζανάκης, προσθέτοντας ότι παρά την τελική απόφαση της επιτροπής, «επικοινωνιακά έχει χαθεί το παιχνίδι».

Το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δεν πάνε να εμβολιαστούν, σύμφωνα με τον καθηγητή, σημαίνει ότι σε επίπεδο χώρας θα έχουμε μερικές χιλιάδες κρούσματα, και σε επίπεδο Ευρώπης μερικές χιλιάδες θανάτους.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του. Στο 2.56 κάνει λόγο για την «αμελητέα ποσότητα».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί