«Ακόμα και το ντους μπορεί να είναι δύσκολο», λέει άνδρας που έπαθε ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ μετά από το εμβόλιο Pfizer

Σε συνέντευξή του στο The Defender, ο Jake Holliday περιέγραψε τις σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις του μετά από μία δόση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer! Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Τον Απρίλιο του 2021, ο Τζέικ Χόλιντεϊ, ένας ανύπαντρος πατέρας δύο παιδιών από την Ιντιάνα, επρόκειτο να ξεκινήσει μια νέα δουλειά ως επιστάτης σε σπίτι, έχοντας εγκαταλείψει την προηγούμενη θέση του ως βοηθός κτηνιάτρου για 10 χρόνια.

Τον ίδιο μήνα ο Holliday έλαβε επίσης την πρώτη – και μοναδική – δόση του εμβολίου Pfizer COVID-19 .

Σε συνέντευξή στο The Defender , ο Χόλιντεϊ, 37 ετών σήμερα, εξιστόρησε τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που ακολούθησαν τον εμβολιασμό του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έκτοτε. Παρείχε στον Defender έγγραφα που επιβεβαιώνουν ό,τι έπαθε.

«Υπήρχαν δύο θρόμβοι αίματος μέσα στην καρδιά μου»

Τα πρώτα συμπτώματα του Χόλιντεϊ εμφανίστηκαν επτά ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Είπε στον Defender:

«Άρχισα να νιώθω ελαφρούς πόνους στο στήθος, κόπωση, δύσπνοια και αύξηση του καρδιακού παλμού [μου] που σταδιακά χειροτέρευε κάθε μέρα μέχρι τη δέκατη μέρα, όταν είχα τον χειρότερο πόνο που μου είχε τύχει μέχρι τότε στο στήθος μου και έπρεπε να καλέσω το 911 – ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ».

Αυτό που ξεκίνησε ως «ελαφροί πόνοι στο στήθος» ήταν στην πραγματικότητα πολύ πιο σοβαρό:

«Έμαθα ότι έπαθα καρδιακή προσβολή τύπου «χήρας» λόγω δύο μεγάλων θρόμβων αίματος μέσα στην καρδιά μου που απαιτούσαν έναν καρδιακό καθετήρα και δύο στεντ.

Έμαθα επίσης ότι είχα μυοκαρδίτιδα και πάλεψα με την κοιλιακή μαρμαρυγή [VFib]».

Η ζημιά που υπέστη ο Χόλιντεϊ στην υγεία του συνεχίζει να επηρεάζει δυσμενώς την ζωή του σήμερα. Αυτός εξήγησε:

«Λόγω της βλάβης που έχει προκληθεί στην καρδιά μου, είμαι τώρα σε συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια με κλάσμα εξώθησης 10-25%, και κατέληξα να κάνω ένα υποδόριο εμφύτευμα ICD [εμφυτεύσιμος καρδιομεταδότης-απινιδωτής] στις αρχές Ιουνίου 2022 .

Δεν είμαι πλέον σε θέση να εργαστώ και δυσκολεύομαι πολύ με οτιδήποτε απαιτεί ενέργεια ή προσπάθεια. Ακόμα και κάτι τόσο μικρό όπως το ντους μπορεί να είναι δύσκολο, γι’ αυτό έχω τώρα μια καρέκλα ντους»

Ο Χόλιντεϊ συνεχίζει να νιώθει «πραγματικά αδύναμος και κουρασμένος» παρά τα πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα που παίρνει.

«Τώρα παίρνω Eliquis , Brilinta , μονονιτρικό ισοσορβίδιο , ασπιρίνη, λισινοπρίλη , καρβεδιλόλη και ατορβαστατίνη », είπε. «Υποθέτω ότι βοηθούν στην πρόληψη ενός άλλου καρδιακού επεισοδίου, θρόμβων αίματος και του VFib, αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι πραγματικά αδύναμος και κουρασμένος όλη την ώρα».

Ο Χόλιντεϊ είπε ότι ορισμένοι από τους γιατρούς του ήταν «απρόθυμοι» να συνδέσουν τα συμπτώματά του με το εμβόλιο COVID-19.

«Ο ηλεκτροφυσιολόγος μου είναι απρόθυμος να παραδεχτεί ότι το εμβόλιο έχει να κάνει με αυτό… Αλλά ο καρδιολόγος μου πιστεύει ότι έχει κάτι να κάνει με αυτό και βρισκόμαστε στην διαδικασία [καταχώρησης] μιας αναφοράς VAERS [Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου]. ”

 «Η οικογένεια και οι φίλοι μου με υποστήριξαν πραγματικά, αλλά όλο αυτό έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στην ρομαντική μου ζωή, λόγω της στυτικής δυσλειτουργίας από την καρδιακή βλάβη και τα φάρμακα», προσέθεσε.

Βρήκε διαδικτυακές ομάδες για άτομα που έχουν τραυματιστεί μετά από εμβόλια, όπως η Ομάδα Υποστήριξης Εμβολίων Τραυματισμού/Παρενέργειες που ιδρύθηκε από την παθούσα μετά από εμβόλιο Catherine “Cat” Parker στο Facebook, και “συνάντησε πολλούς ανθρώπους που έχουν πάθει ίιδα πράγματα.

Ο Χόλιντεϊ μπήκε στο Twitter για να μοιραστεί την ιστορία του και να δώσει πρόσθετη προβολή στις ιστορίες που μοιράζονται άλλοι σαν αυτόν. 

Στις 26 Οκτωβρίου, ο Χόλιντεϊ έγραψε στο Twitter:

photo twitter

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί