Ακόμα ένας κορυφαίος γιατρός για τα εμβόλια: Είναι παγκόσμιο πείραμα – Οι ασθενείς μου δεν είναι αρουραίοι! vid

«Έχω δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη»...

Ο Dr. Damian Wojcik είναι ο κλινικός διευθυντής του Northland Environmental Health Clinc στην Νέα Ζηλανδία. Έχει εμπειρία σε όλες τις πτυχές της Γενικής Πρακτικής και της Ολοκληρωμένης Ιατρικής.

Είναι συνεργάτης και τακτικός λέκτορας στο ACNEM (Αυστραλιανό Κολλέγιο Διατροφικής και Περιβαλλοντικής Ιατρικής).

Στέκεται κριτικά απέναντι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό με τα συγκεκριμένα εμβόλια για τον Covid, τα οποία δεν έχουν δοκιμαστεί επαρκώς, αλλά δόθηκαν άρον-άρον στον κόσμο, κάνοντας λόγο για «πείραμα», όπως ο Γερμανός ιολόγος, Alexander Kekulé (ΕΔΩ), ο οποίος αποκάλεσε τους εμβολιασμούς για τον COVID ένα «παγκόσμιο πείραμα, ένα ιστορικό πείραμα για πρώτη φορά από την εμφάνιση του Homo sapiens».

Σε βίντεο που εξηγεί τη θέση του, ο γιατρός (πραγματικός γιατρός και όχι γιαλαντζί όπως είδαμε στα κανάλια – ΕΔΩ) ισχυρίζεται ότι είναι υποχρεωμένος να μιλήσει μπροστά σε αποδείξεις ότι το εμβόλιο προκαλεί χιλιάδες θανάτους.

«Κάνω το βήμα να μιλήσω δημόσια μαζί με μια ομάδα ιατρικών συναδέλφων σχετικά με τις βαθιές ανησυχίες μου για την διάθεση εμβολίων Covid-19 σε όλους τους Νέους Ζηλανδούς», αναφέρει ο Dr. Wojcik.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί βρίσκονται σε δύσκολη θέση, όταν τους ζητείται να προωθήσουν το εμβόλιο παρά την περιορισμένη ανάπτυξή του και ενδείξεις θανατηφόρων παρενεργειών.

«Μέσα σε πέντε μήνες από τις 14. Δεκέμβρη του 2020 υπήρξαν 4.434 θάνατοι στις ΗΠΑ μετά το εμβόλιο και με αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών», αναφέρει.

Ο Wojcik εξηγεί ότι, σύμφωνα με τον ιπποκρατικό όρκο, οι γιατροί υποχρεούνται να μιλήσουν.

«Νομίζω ότι ως γιατροί δεν μπορούμε να είμαστε πιστοί στον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας και ταυτόχρονα να παραμένουμε σιωπηλοί απέναντι σε μια πειραματική θεραπεία που επιβάλλεται από τον φόβο, την απειλή απώλειας της ζωής, τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, την πιθανή απώλεια ιατρικής, νοσηλευτικής ή πανεπιστημιακής εκπαίδευσης», δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο Wojcik σε ένα βίντεο που θα συζητηθεί.

«Ορκίστηκα να τιμώ τον όρκο του Ιπποκράτη. Πρώτον: Μην βλάπτεις. Δεύτερον: Θεράπευσε αν μπορείς. Και τέλος φροντίδα μέχρι τέλους. Κάποιοι στην Νέα Ζηλανδία θα έλεγαν ότι αυτή η ζημιά (με τα εμβόλια) είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για να σταματήσουμε την πανδημία Covid-19 και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Η απάντησή μου σε αυτά είναι: ‘Όχι στις ώρες μου και όχι στους ασθενείς μου. Οι ασθενείς μου δεν είναι εργαστηριακοί αρουραίοι για να θυσιαστούν σε ένα παγκόσμιο εμβολιαστικό πείραμα’», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο καθηγητής Φαρμακολογίας κ. Μανωλόπουλος:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί