22 κρούσματα σήμερα – Κανένας θάνατος

Ακόμη 22 κρούσματα της πανδημίας του κορονοϊού ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Στους 11 αυξήθηκε ο αριθμός των ασθενών σε ΜΕΘ. Ακόμη 22 νέα κρούσματα της πανδημίας του κορονοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Έτσι, ο μέχρι στιγμής απολογισμός αυξήθηκε σε 3.343 περιστατικά, εκ των οποίων το 55% […]

Ακόμη 22 κρούσματα της πανδημίας του κορονοϊού ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Στους 11 αυξήθηκε ο αριθμός των ασθενών σε ΜΕΘ.

Ακόμη 22 νέα κρούσματα της πανδημίας του κορονοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Έτσι, ο μέχρι στιγμής απολογισμός αυξήθηκε σε 3.343 περιστατικά, εκ των οποίων το 55% αφορά άνδρες, το 22,3% σχετίζεται με ταξίδι στο εξωτερικό και το 55,7% συνδέεται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αυξήθηκαν οι ασθενείς σε ΜΕΘ

Την ίδια ώρα, 11 ασθενείς -εννέα την Πέμπτη- νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), με μέση ηλικία τα 60 έτη.

Το 27,3% είναι γυναίκες, ενώ το 81,8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικίας άνω των 70 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή της πανδημίας, 119 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Κανένας νέος θάνατος

Όσον αφορά τα θύματα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου δεν καταγράφηκε κάποιος νέος θάνατος, ο αριθμός των οποίων παρέμεινε σε 191.

Το 31,9% ήταν γυναίκες, ενώ το 95,8% είχε υποκείμενο νόσημα ή ήταν άνω των 70 ετών. Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων ήταν τα 76 έτη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί