2024, όλο και πιο κοντά σε χούντα; Τι αναφέρει ακόμα μία επιστήμονας για την Συμφωνία της Πανδημίας, vid

Ακόμα μία φωνή προειδοποιεί...

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) απηύθυνε εκ νέου προειδοποίηση για την λεγόμενη πανδημία «Νόσος Χ», λέγοντας ότι είναι «θέμα του πότε, όχι του αν».

Ένα βασικό συστατικό για την ετοιμότητα για την νόσο Χ είναι οι χώρες να υπογράψουν την Συμφωνία για την Πανδημία του ΠΟΥ, η οποία, σύμφωνα με επιστήμονες, όπως έχετε διαβάσει στο ΕΛ, ενδέχεται να φέρει υγειονομική χούντα στα κράτη που θα την υπογράψουν!!!

Τα κράτη έχουν διορία μέχρι το 2024 για να αποφασίσουν (ΕΔΩ)!

«Οι επερχόμενες αλλαγές στις συνθήκες του ΠΟΥ ενδέχεται να απαιτήσουν από όλα τα κράτη μέλη του να αναζητήσουν παθογόνα και να ανεβάσουν τις γενετικές τους αλληλουχίες στο διαδίκτυο (σ.σ. ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΘΟΓΟΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ;;;). [Ο ΠΟΥ] προσπαθεί να μεταβεί σε… ένα κυβερνητικό όργανο που θα δίνει εντολές εάν υπάρξει πιθανή πανδημία. Κανένας που θα έβλεπε (λεπτομερώς) με το περιεχόμενο των εγγράφων δεν θα μπορούσε να συμφωνήσει με αυτά», είπε η Dr Μέριλ Νας, μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής για την άμυνα της υγείας των παιδιών!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ΠΟΥ, μια άγνωστη ασθένεια Χ θα μπορούσε να προκαλέσει είκοσι φορές περισσότερους θανάτους από την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ οι Κινέζοι έφτιαξαν νέο COVID που πλήττει τον εγκέφαλο και οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν βίο-τεχνολογική συμφωνία με την Βρετανία, κάνοντας παράλληλα παράνομα πειράματα με ιούς!

Απαιτούνται ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης και επενδύσεις στις υπηρεσίες υγείας, ώστε να μπορούν να αυξηθούν εάν χρειαστεί, είπε ο επικεφαλής του ΠΟΥ.

Όπως έχει γράψει ο Λιακόπουλος, το 2024 θα παίξουν τα ρέστα τους!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί