Ζαχάροβα: Χτυπήθηκαν με βόμβες διασποράς Ρώσοι δημοσιογράφοι! Νεκρός ανταποκριτής του Ria Novosti

"Όσοι είναι ένοχοι για τη βάναυση σφαγή του Ρώσου δημοσιογράφου Ροστίσλαβ Ζουράβλεφ θα λάβουν την άξια τιμωρίας και την ευθύνη θα μοιραστούν και οι προμηθευτές πυρομαχικών διασποράς στο Κίεβο."


Αυτό αναφέρεται στα σχόλια της επίσημης εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, που διανεμήθηκαν το Σάββατο.

“Οι υπεύθυνοι για τη βάναυση σφαγή ενός Ρώσου δημοσιογράφου θα υποστούν αναπόφευκτα μια άξια τιμωρία. Όσοι προμήθευσαν πυρομαχικά διασποράς στους προστατευόμενους τους στο Κίεβο θα μοιραστούν πλήρως την ευθύνη”, σημείωσε η διπλωμάτης.

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, το Κίεβο «συνεχίζει την πρακτική του εγκληματικού τρόμου». Υπενθύμισε ότι το απόγευμα του Σαββάτου, ως αποτέλεσμα των επιδρομών πυροβολικού από πυρομαχικά διασποράς από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας σε ομάδα δημοσιογράφων του Κέντρου Πληροφοριών Izvestia και του πρακτορείου ειδήσεων RIA Novosti, τραυματίστηκαν άλλοι τρεις. “Όλα δείχνουν ότι η επίθεση στη δημοσιογραφική ομάδα δεν έγινε τυχαία. Οι ανταποκριτές μάζευαν υλικό για να αναφέρουν βομβαρδισμούς από μαχητές του καθεστώτος του Κιέβου οικισμών στην περιοχή Zaporozhye με πυρομαχικά διασποράς που είναι απαγορευμένα σε πολλές χώρες του κόσμου. Αυτά που παρέχονται στο Κίεβο από τις Ηνωμένες Πολιτείες”, συνέχισε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με την διπλωμάτη, δεν υπάρχουν αυταπάτες ότι οι αρμόδιες διεθνείς δομές θα προτιμούσαν, όπως πριν σε τέτοιες περιπτώσεις, «να κλείσουν τα μάτια σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα», που «τις κάνει συνένοχους στην τρομοκρατική ανομία του Κιέβου».


“Αυτή η κυνική στενόμυαλη στάση επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την πολιτική τους προκατάληψη και δυσλειτουργία.“, συνόψισε η Ζαχάροβα.

(scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί