«ΚΕΡΑΥΝΟΙ» για την σημερινή ΕΠΙΘΕΣΗ 700 χλμ. μέσα στην Ρωσία: «Διαφέρει από τις προηγούμενες»

Οι Αμερικανοί ΧΤΥΠΑΝΕ όλο και πιο μέσα στην Ρωσία...

Σήμερα το πρωί, δύο εκρήξεις σημειώθηκαν σε δύο αεροδρόμια που βασίζονται στην στρατηγική αεροπορία των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων στο Ένγκελς και στο Ριαζάν. Δεν είναι οι πρώτες τέτοιες επιθέσεις, αλλά από πολλές απόψεις διαφέρουν πολύ από τις προηγούμενες, σχολιάζουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης στο Telegram, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου!!!

Όπως γράφουν:

▪️Εύρος

Οι επιθέσεις σε στόχους βαθιά στο μετόπισθεν κατέδειξαν για άλλη μια φορά την ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να χτυπούν στόχους στα βαθιά μετόπισθεν σε μεγάλη απόσταση από την γραμμή επαφής.

Ναι, τον Οκτώβριο έγινε μια επίθεση στο αεροδρόμιο Shaikovka στην περιοχή Kaluga. Τώρα όμως τα αντικείμενα απείχαν περισσότερα από 500 χιλιόμετρα από την ζώνη μάχης.

▪️Στρατηγικός χαρακτήρας εγκαταστάσεων και μέτρων ασφαλείας

Ουκρανικοί σχηματισμοί επιτέθηκαν σε αεροδρόμια με πυρηνικά όπλα. Στην ιδανική περίπτωση, τα μέτρα προστασίας τέτοιων εξοπλισμών θα πρέπει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο.

Πώς ήταν τα πράγματα στην πραγματικότητα; Κρίνοντας από πρόσφατες δορυφορικές εικόνες, συνεχίζουν τα ρωσικά ΜΜΕ, τα βομβαρδιστικά Tu-95MS και Tu-160 στο Ένγκελς βρίσκονται στην σειρά στα ίδια σημεία. Η φωτογραφία δεν έδειχνε καμία όψη συρματοκιβωτίων ή άλλων προστατευτικών μέτρων.

Όλα αυτά έκαναν τον στρατηγικά σημαντικό εξοπλισμό έναν γευστικό στόχο όχι απλά για βαλλιστικό ή πύραυλο κρουζ, αλλά για ένα μόλις drone καμικάζι ή ακόμα και ένα drone με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

▪️Κόστος φήμης

Το χτύπημα στα αεροδρόμια των αερομεταφορέων πυρηνικών όπλων είναι άλλο ένα πέρασμα της «γραμμής». Οι δυτικοί σύμμαχοι της Ουκρανίας θα εξετάσουν προσεκτικά την αντίδραση των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων και θα ενεργήσουν σύμφωνα με αυτήν.

🔻Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Τα σημερινά γεγονότα προστέθηκαν στην λίστα με παρόμοιες επιθέσεις τους τελευταίους μήνες. Έτσι, τον Ιούλιο σημειώθηκε μια ισχυρή έκρηξη στο αεροδρόμιο Saki στην Κριμαία, τον Αύγουστο σημειώθηκε επίθεση από drones σε αντικείμενα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην Σεβαστούπολη και τον Οκτώβριο έγινε επιδρομή στην στρατηγική αεροπορική βάση στη Shaikovka και διείσδυση (στην αεροπορική βάση Veretye ​​στην περιοχή Pskov με την έκρηξη δύο Ka-52.

Τι κοινό έχει μαζί τους η σημερινή επιδρομή; Όλα αυτά τα επεισόδια θα μπορούσαν να είχαν αποτραπεί με τις συνήθεις προφυλάξεις και την κάλυψη της αεράμυνας. Για να γίνει αυτό αρκούσε απλώς να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις των σχετικών εγγράφων, κάτι που παραδόξως δεν συνέβη.

Εξάλλου, μετά από 10 μήνες του NMD, δεν βγήκαν συμπεράσματα για το θέμα της διασφάλισης της ασφάλειας τέτοιων στρατηγικών εγκαταστάσεων.

Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι κάθε φορά τα χτυπήματα λαμβάνουν χώρα σε όλο και πιο σημαντικούς στόχους. Μπορείτε απλά να θυμάστε ότι το Tu-95MS δεν παράγεται καθόλου στην Ρωσία και η κατασκευή μόνο ενός Tu-160 διαρκεί αρκετά χρόνια. Με την απώλεια τέτοιων βομβαρδιστικών, απλώς δεν θα είναι δυνατό να αντισταθμιστούν οι απώλειες.

Τι πρέπει τελικά να γίνει για να διασφαλιστεί η την προστασία των στρατιωτικών αεροδρομίων; Το μόνο ερώτημα είναι αν υπάρχει επιθυμία.

photo Telegram

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί