ΔΙΠΛΗ ΝΑΤΟΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ σε ρωσικό έδαφος!!! Επλήγησαν βάσεις όπου εδρεύουν βομβαρδιστικά, vid

Χαμός στα ρωσικά ΜΜΕ στο Telegram! Συγκρίνουν τις επιθέσεις με την έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας!

Ένα άγνωστο drone επιτέθηκε στο στρατηγικό αεροδρόμιο αεροπορίας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων στο Ένγκελς στην περιοχή Σαράτοφ.

Πρόκειται για τη βάση όπου σταθμεύουν στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 .

Το πρωί στις 06.04, 5 Δεκεμβρίου, ένα άγνωστο αεροσκάφος συνετρίβη στον διάδρομο προσγείωσης. Αναφέρθηκαν τουλάχιστον δύο τραυματίες και δύο κατεστραμμένα αεροσκάφη, μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ στο Telegram.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι τραυματίστηκαν όταν εξερράγη δεξαμενή καυσίμων σε αεροπορική βάση κοντά στην πόλη Ριαζάν, νοτιοανατολικά της Μόσχας, μεταδίδει από την πλευρά του το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Μάλιστα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και πλάνα από την ώρα της διαφαινόμενης ουκρανονατοϊκής επίθεσης:

Είναι ενδεικτικό ότι οι επιθέσεις σημειώθηκαν πολύ βαθιά μέσα στη Ρωσία, πάνω από 700χλμ., πράγμα που τονίζουν και τα ρωσικά ΜΜΕ.

Και 2η επίθεση

Εκτός από την επίθεση στο αεροδρόμιο του Ένγκελς, σημειώθηκε ένα περιστατικό το πρωί σε στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στο Ριαζάν.

Τι μεταδίδουν ρωσικά δίκτυα:

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ένα φορτηγό με καύσιμα εξερράγη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι έξι. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές στον εξοπλισμό.

Με μεγάλο βαθμό πιθανότητας, δολιοφθορές πραγματοποιήθηκαν σε στρατηγικές εγκαταστάσεις, δεδομένων των σχεδόν σύγχρονων εκρήξεων σε δύο αεροδρόμια που βασίζονται στην αεροπορία των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων.

Γενικά, μετά την ανατίναξη της γέφυρας της Κριμαίας, έγινε σαφές ότι δεν είχαν απομείνει στρατηγικές εγκαταστάσεις στη Ρωσία που θα μπορούσαν να θεωρηθούν απολύτως ασφαλείς, γράφουν ακόμα οι Ρώσοι, σε μία σαφής σύγκριση της χθεσινής επίθεσης με τα γεγονότα της γέφυρας της Κριμαίας.

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί