«ΒΟΜΒΑ» πρώην αρχηγού της αστυνομίας της Χερσώνας: Το BBC πλήρωσε 10.000 δολάρια για αντιρωσικές δηλώσεις

Έτσι στήνουν προπαγάνδα οι διεθνιστές...

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν δηλώσεις του πρώην αρχηγού της αστυνομίας της Χερσώνας Valentin Gladkiy, ο οποίος παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι είχε λάβει δωροδοκίες 10.000 δολαρίων από το BBC. Η Χερσώνα είναι αυτή την στιγμή υπό τον έλεγχο της Ρωσίας.

Μιλώντας στον ανταποκριτή της ρωσικής εφημερίδας Izvestia, Leonid Kirtar, ο Gladkiy παραδέχτηκε ότι τον Μάρτιο έκανε αντιρωσικές δηλώσεις για τους δημοσιογράφους του BBC.

«Οι δημοσιογράφοι του BBC μού είπαν να ισχυριστώ στην συνέντευξη ότι ολόκληρος ο πληθυσμός της Χερσώνας είχε αρνητική στάση απέναντι στον ρωσικό στρατό. Προσφέρθηκαν να μου δώσουν μετρητά και συμφωνήσαμε στα 5.000 δολάρια. Μετά από αυτό, έδωσα συνέντευξη», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στον Gladkiy του προσφέρθηκαν επιπλέον 5.000 δολάρια για να οργανώσει μια αντιρωσική συγκέντρωση στο Kherson. Αυτό ήταν εύκολο χρήμα, είπε. Ο πρώην αστυνομικός υποψιαζόταν ότι πίσω από την επιχείρηση δωροδοκίας βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες των Βρετανών, που είχαν συμφέρον να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί