Τον Ιούνιο η παράδοση στο Ρωσικό Ναυτικό του νεώτερου πυρηνοκίνητου υποβρυχίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Ρωσικό Ναυτικό θα παραδοθεί τον Ιούνιο το νεώτερο από τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια που έχουν καθελκυστεί και πρόκειται για το πυρηνικό υποβρύχιο Knyaz Vladimir της κλάσης Borei-A. Το υποβρύχιο ανήκει στα νέα υποβρύχια 4ης γενιάς της Ρωσίας, κινείται με πυρηνική ενέργεια και μπορεί να φέρει 16 βαλλιστικούς πυραύλους Bulava καθώς και τορπίλες των 533 χιλ. […]

Στο Ρωσικό Ναυτικό θα παραδοθεί τον Ιούνιο το νεώτερο από τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια που έχουν καθελκυστεί και πρόκειται για το πυρηνικό υποβρύχιο Knyaz Vladimir της κλάσης Borei-A.

Το υποβρύχιο ανήκει στα νέα υποβρύχια 4ης γενιάς της Ρωσίας, κινείται με πυρηνική ενέργεια και μπορεί να φέρει 16 βαλλιστικούς πυραύλους Bulava καθώς και τορπίλες των 533 χιλ. από τους 6 τορπιλοσωλήνες που διαθέτει.

Το σκάφος θα παραδοθεί στο τέλος Ιουνίου στο Ρωσικό Ναυτικό και θα πραγματοποιήσει τουλάχιστον ένα ταξίδι για δοκιμές πριν την ημερομηνία παράδοσης. Θα ακολουθήσει τουλάχιστον ένα στάδιο δοκιμών στη θάλασσα με άλλο ένα να θεωρείται ότι θα γίνει για να εντοπιστούν όλα τα σφάλματα και να διορθωθούν ώστε να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις και να εξυπηρετηθούν και τα υπόλοιπα υποβρύχια της κλάσης μελλοντικά.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί