Το βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας συνεχίζει να ρεζιλεύει τους Τούρκους

Το πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε η Πολεμική Αεροπορία με την εμπλοκή σε κλειστή αερομαχία ενός Mirage 2000-5Mk2 της Π.Α. με ένα F-16 Block 40 της Τουρκικής Αεροπορίας τη μέρα της παρενόχλησης του ελικοπτέρου ΝΗ-90 που μετέφερε τον ΥΕΘΑ, έχει προκαλέσει διεθνώς σχόλια ως προς τον τρόπο που αυτή διεξήχθη και όλο το υπόβαθρο πίσω από αυτή. Γνωστός youtuber, πρώην πιλότος δίνει […]

Το πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε η Πολεμική Αεροπορία με την εμπλοκή σε κλειστή αερομαχία ενός Mirage 2000-5Mk2 της Π.Α. με ένα F-16 Block 40 της Τουρκικής Αεροπορίας τη μέρα της παρενόχλησης του ελικοπτέρου ΝΗ-90 που μετέφερε τον ΥΕΘΑ, έχει προκαλέσει διεθνώς σχόλια ως προς τον τρόπο που αυτή διεξήχθη και όλο το υπόβαθρο πίσω από αυτή.

Γνωστός youtuber, πρώην πιλότος δίνει τη δική του ματιά πίσω από την αερομαχία που δημοσιεύθηκε από την Πολεμική αεροπορία και επεξηγεί τις κινήσεις των δύο αεροσκαφών αρκετά καλά οπότε θα ήταν χρήσιμο για τους αναγνώστες του el.gr ειδικά όσους γνωρίζουν λίγα πράγματα για τον αεροπορικό πόλεμο,να δούν το παρακάτω βίντεο το οποίο όμως είναι στα αγγλικά.

Ο σχολιαστής του βίντεο στο τέλος δίνει τα εύσημα στον Έλληνα πιλότο του Mirage ενώ είναι επικριτικός απέναντι στην χαμηλή απόδοση του Τούρκου πιλότου ο οποίος τα παράτησε. Η Πολεμική Αεροπορία έχει ακόμα το κατάλληλο υλικό, την εκπαίδευση και τους πιλότους για να επιφέρει συντριπτικές απώλειες στην Τουρκική Αεροπορία σε περίπτωση σύρραξης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί