Το ΠΥΡΗΝΙΚΟ μήνυμα της ρωσικής παρέλασης στο ΝΑΤΟ ήταν ξεκάθαρο – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι ακριβώς έστειλε ο Πούτιν να παρελάσει!!! Ο συμβολισμός που λίγοι πρόσεξαν...

Η Ρωσία πραγματοποίησε μία μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Νίκης» παρά το γεγονός ότι είναι «απασχολημένη» στην στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία επιδεικνύοντας στην Δύση την πολεμική της μηχανή!!!

Η κόκκινη πλατεία γέμισε από πυρηνικά όπλα, τα οποία δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για την ώρα!!!

Ο συμβολισμός προφανής: Η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ!!!

Μεταξύ των άλλων, τα τελευταία τεθωρακισμένα οχήματα Z-STS “Akhmat” και AMN-590951 “Spartak” εισήλθαν στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, αναφέρει ανταποκριτής του TASS. Έφυγαν για την πλατεία μετά τα τανκς T-34, που θεωρούνται ένα από τα βασικά σύμβολα της Νίκης και παραδοσιακά ανοίγουν την παρέλαση.

Το θωρακισμένο αυτοκίνητο Z-STS (προστατευμένο ειδικό όχημα) παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο διεθνές φόρουμ “Army-2022”. Το μηχάνημα έχει τύπο τροχού 6×6 και έχει σχεδιαστεί για λειτουργία σε θερμοκρασίες από μείον 50 έως συν 50 βαθμούς Κελσίου, συμπεριλαμβανομένων των ορεινών περιοχών σε υψόμετρο έως 4.500 μ. .

Το όχημα Spartak είναι κατασκευασμένο σε πλαίσιο δύο αξόνων και έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει εννέα στρατιωτικούς με πλήρη εξοπλισμό μάχης. Το όχημα είναι εξοπλισμένο με έναν πλήρως περιστρεφόμενο θωρακισμένο πυργίσκο με πολυβόλο KORD 12,7 χλστ. Τα μπροστινά και πλαϊνά μέρη του οχήματος είναι σε θέση να αντέχουν σε εμπρηστικές σφαίρες που διαπερνούν την θωράκιση, το κάτω μέρος προστατεύει το πλήρωμα από εκρήξεις.

Επίσης παρέλασαν διάφορα τεθωρακισμένα οχήματα, εκτοξευτές από το σύστημα αεράμυνας S-400, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού BTR-82A, εκτοξευτές του επιχειρησιακού-τακτικού πυραυλικού συστήματος Iskander-M, κινητά συστήματα πυραύλων εδάφους Yars σε οχήματα οκτώ αξόνων, καθώς και νέα BTR.

Δείτε ΕΔΩ από το Sputnik μερικά από τα όπλα που παρέλασαν!

Και εδώ τα πυρηνικά να γεμίζουν την Κόκκινη Πλατεία:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί