Το Κίεβο μετά τους χθεσινούς ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ! Χτυπήματα σε Οδησσό και Μικολάιβ – ΒΙΝΤΕΟ

Χτυπήματα ακριβείας...

Νέο «τσουνάμι» βομβαρδισμών εξαπέλυσε η Ρωσία την Πέμπτη, πλήττοντας σημαντικούς στρατιωτικούς στόχους σε Οδησσό και Μικολάιβ, αλλά και σε Κίεβο, την ώρα που εκεί βρισκόταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών.

Στο Κίεβο πύραυλοι έπληξαν το αμυντικό εργοστάσιο “Artem”.

Δείτε το αποτέλεσμα:

Όπως αναφέρει η διοίκηση των δυνάμεων της νότιας Ουκρανίας, η Μικολάιβ «χτυπήθηκε ξανά από πολλούς εκτοξευτήρες πυραύλων Smerch» με αποτέλεσμα σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα να υποστούν ζημιές. .

Εκρήξεις αναφέρθηκαν επίσης στην Οδησσό, όπου πάντως ο Σερχίι Μπρατσούκ, ο διοικητής των ουκρανικών δυνάμεων στην περιοχή, διαβεβαίωσε ότι η αντιαεροπορική άμυνα ελέγχει την κατάσταση, χωρίς να αναφερθεί σε ζημιές ή θύματα.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι επλήγησαν τουλάχιστον 114 στρατιωτικοί στόχοι στην Ουκρανία.

Η Αεροπορία της Ρωσίας «έπληξε 76 στρατιωτικούς στόχους», είπε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ, σύμφωνα με τον οποίο ανάμεσα στους στόχους ήταν δύο αποθήκες πυρομαχικών, συγκεντρώσεις στρατευμάτων και οχηματοπομπές. Υπολόγισε ότι η ουκρανική πλευρά έχασε τουλάχιστον 320 στρατιώτες.

Ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον άλλων 38 στρατιωτικών στόχων, πρόσθεσε, διευκρινίζοντας πως καταστράφηκαν έξι αποθήκες πυρομαχικών και καταρρίφθηκαν αρκετοί ουκρανικοί πύραυλοι Tochka-U.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί