Το Γαλλικό Υπ. Αμ. καλεί τις αμυντικές βιομηχανίες να συνεχίσουν την παραγωγή τους

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με προβλήματα παραγωγής αμυντικού υλικού σε διάφορες χώρες όπως οι Η.Π.Α., η Ιταλία , Ιαπωνία. Η Γαλλία η οποία επίσης δοκιμάζεται από την πανδημία του κορονοϊού και έχει μπεί σε κατάσταση ολικού lockdown από το Μάρτιο, είχε και αυτή προβλήματα που αφορούσαν τη λειτουργία […]

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με προβλήματα παραγωγής αμυντικού υλικού σε διάφορες χώρες όπως οι Η.Π.Α., η Ιταλία , Ιαπωνία.

Η Γαλλία η οποία επίσης δοκιμάζεται από την πανδημία του κορονοϊού και έχει μπεί σε κατάσταση ολικού lockdown από το Μάρτιο, είχε και αυτή προβλήματα που αφορούσαν τη λειτουργία των αμυντικών βιομηχανιών της. Για να μην επηρεαστεί η μαχητική ισχύς των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων, το Γαλλικό Υπ.Αμ. ζήτησε από τους κατασκευαστές να συνεχίσουν τον κύκλο εργασιών τους.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Εξωτερικές και εσωτερικές επιχειρήσεις, αναχαιτίσεις, η υπεράσπιση των αεροναυτικών προσεγγίσεών μας, αποτελούν το κυρίαρχο σκέλος των επιχειρήσεων του Κράτους και το Υπουργείο Αμύνης όπως και οι βιομηχανικοί συνεργάτες του δε μπορούν να χάσουν αυτούς τους στόχους.”

Η Γαλλία είναι εμπλεγμένη σε πολεμικές επιχειρήσεις, όχι έντονες, στη Μέση Ανατολή και στην υποσαχάρια Αφρική οι οποίες απαιτούν διαρκή ροή εφοδίων για να μη μειωθεί η μαχητική ικανότητα των μονάδων αυτών λόγο των αποτελεσμάτων που φέρνει η πανδημία.

Αρκετές αμυντικές βιομηχανίες έχουν αρχίσει να επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς στη Γαλλία παρά τη συνέχιση του lockdown αφού προχώρησαν σε ευρεία απολύμανση των εγκαταστάσεών τους.

ΦΩΤΟ unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί