Νωρίτερα, είδατε, σε βίντεο το οποίο γυρίστηκε από την ελληνική πλευρά στην περιοχή του νοτίου Έβρου, Τούρκους… κομάντος οι οποίοι αρχικά συζητούν με διακινητές και εισβολείς στην τουρκική όχθη του ποταμού Έβρου, αλλά και διακινητές, να κατευθύνουν από ποιο μέρος θα μπορούσαν να περάσουν στην Ελλάδα.
Όταν αντιλήφθηκαν πως τους παρακολουθούν από την ελληνική πλευρά, επιχείρησαν κάποιες εντυπωσιακές μανούβρες με τα όπλα στα χέρια, σε μία επίδειξη πυγμής.
Ωστόσο παραλίγο να πνιγούν με το φουσκωτό.
Η διαφορά με τους Έλληνες είναι χαώδης!
Αυτό το έχουν «μυριστεί» και οι ξένες δυνάμεις που στηρίζουν τις Ελληνικές στα σύνορα του Έβρου.
Μάλιστα οι Αυστριακοί ειδικοδυναμίτες Cobra, επιδεικνύουν σε εικόνες το Ελληνικό εθνόσημο των ΕΚΑΜ, προκειμένου να το δει ακόμα και η Άγκυρα!
Από την πλευρά της, η Τουρκία εξακολουθεί να προβαίνει σε κινήσεις προκλητικότητας, ενώ το σκηνικό στον Έβρο παραμένει έκρυθμο. Συνολικά, σημειώθηκαν 38 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη που πέταξαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Δείτε την διαφορά Ελλήνων Τούρκων να αποτυπώνεται στις εικόνες και το βίντεο! Η σιγουριά και η αποφασιστικότητα απέναντι στην φιγούρα και την ανικανότητα.





ΦΩΤΟ SCREENSHOT
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ ΚΑΡΠΑ από 60.650 μαθητές
- Γάζα: Ο Τραμπ απειλεί τους μαχητές της Χαμάς «εάν συνεχίσουν να σκοτώνουν ανθρώπους»
- «Είμαστε έτοιμοι» – Ο Όρμπαν «τρίβει» τα χέρια του που θα υποδεχθεί Πούτιν και Τραμπ!
- Με τον Πούτιν θα συναντηθεί ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν
- Χάος στην Κένυα: Οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ κατά πολιτών που θρηνούσαν σε στάδιο – 4 νεκροί, vid
- Άγαλμα της Μαρία Κάλλας στη Φλωρεντία – Σχεδιάζεται πλατεία αφιερωμένη στην Ελληνίδα υψίφωνο, vid
- Τελείωσε το τηλεφώνημα Πούτιν-Τραμπ! Θα συναντηθούν στην Βουδαπέστη
- Δήμος Θεσσαλονίκης και ΑΠΘ συνεργάζονται για την αναβάθμιση του Ντεπώ
- Η Παλαιστινιακή Αρχή παρουσίασε το δικό της σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Γάζας
- Δημοσκόπηση: Τα ποσοστά των κομμάτων αυτή την στιγμή