Θα γίνει της Ουκρανίας;;; Ο Κινεζικός Στρατός ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ την Ταϊβάν! «Υπεύθυνες οι ΗΠΑ» – ΒΙΝΤΕΟ

Στα καταφύγιασ έτοιμοι να μπουν οι Ταϊβανέζοι... Οι Αμερικανοί βάζουν «φωτιά» σε ακόμα μία περιοχή...

Η Ταϊβάν θέτει σε ετοιμότητα τα αντιαεροπορικά της καταφύγια καθώς η αυξανόμενη ένταση στις σχέσεις της με την Κίνα εγείρουν νέους φόβους για την πιθανότητα μιας κινεζικής επίθεσης στο νησί, την ώρα που οι Αμερικανοί ρίχνουν λάδι στην φωτιά!!!

Η Κίνα θεωρεί έδαφός της την Ταϊβάν και έχει αυξήσει την στρατιωτική της παρουσία στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο γύρω από αυτήν στέλνοντας ακόμα και εκτοξευτές πυραύλων που μπορούν να πλήξουν (αμερικανικά) αεροπλανοφόρα σε απόσταση μέχρι 1000 χιλιόμετρα!!!

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναλαμβάνουν προκλητικές ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κλιμάκωση της έντασης στα στενά της Ταϊβάν, για τις οποίες πρέπει και θα αναλάβουν την πλήρη ευθύνη», δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Χούα Τσουνγίνγκ.

«Οι ΗΠΑ σίγουρα θα φέρουν την ευθύνη και θα πληρώσουν το τίμημα για την υπονόμευση της κυριαρχίας και των συμφερόντων ασφάλειας της Κίνας», πρόσθεσε η Χούα, η οποία είχε κάνει χθες και σχετικό tweet.

Η εκπρόσωπος της κινεζικής διπλωματίας δήλωσε ακόμα ότι το Πεκίνο βρίσκεται σε επικοινωνία με την Ουάσινγκτον σχετικά με την πιθανή επίσκεψη της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν.

Ο κινεζικός στρατός συγκεντρώνεται στην Σιαμέν, απέναντι από την Ταϊβάν!

Δείτε εικόνες μέσα από την πόλη Xiamen:

Μονάδα πυραύλων εδάφους-αέρος μεγάλου βεληνεκούς HQ-22 στην επαρχία Φουτζιάν

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί