Συνεχίζουν την ΠΡΟΕΛΑΣΗ οι ρωσικές δυνάμεις για να πάρουν ολόκληρο το Μπακχμούτ

Σε φυγή τρέπονται οι Ουκρανοί...

Τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν τη σταδιακή προέλασή τους βαθιά στις οχυρωμένες περιοχές της Ουκρανίας στις περιοχής Bakhmut και Soledar.

🔻Στον τομέα Bakhmut (Artyomovsky), προς όφελος της διατήρησης της άμυνας στο Bakhmut, η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μετέφερε μια μονάδα επίθεσης και έχει προχωρήσει επίσης εν μέρει σε εναλλαγή προσωπικού.

▪️Συνδυασμένα αποσπάσματα της 53ης ΟΜΒ επιχείρησαν αντεπίθεση στην περιοχή και οι δυνάμεις του 5ου ξεχωριστού συντάγματος επίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας – προς την κατεύθυνση του Μαγιόρσκ. Και οι δύο επιθέσεις αποκρούστηκαν από τους Ρώσους και οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ζελένσκι και του ΝΑΤΟ τράπηκαν σε φυγή από πολλά οχυρά.

▪️Εκτός από 67 στρατιώτες του 16ου τάγματος της 58ης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από το Orekhov, από την κατεύθυνση Zaporozhye στην περιοχή του Bakhmut, προγραμματίζεται η αποστολή δυνάμεων και εξοπλισμού του 1ου τάγματος της 65ης ταξιαρχίας των Ουκρανών.

▪️Πυροβολικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξαπολύει μαζικά σε Ivangrad, Opytny, Kurdyumovka. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας έπληξαν θέσεις σε Bakhmut και Soledar ως απάντηση.

Ως αποτέλεσμα της ήττας του ουκρανικού οχυρού στο Toretsk (Dzerzhinsk), πέντε άτομα εκκαθαρίστηκαν. Άλλοι 11 που τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο Druzhkovka.

▪️Μηχανικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας πραγματοποιούν αναγνώριση της περιοχής στην περιοχή Kleshcheevka στο πλαίσιο της προετοιμασίας της δεύτερης γραμμής άμυνας μετά την απώλεια της Kurdyumovka.

🔻 Οι μάχες θέσης συνεχίζονται προς την κατεύθυνση Soledar στην περιοχή του Disputed. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έστειλαν 19 άτομα για να διατηρήσουν την άμυνα του χωριού.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί