Στο ΚΟΚΚΙΝΟ η κατάσταση στα ρώσο-ουκρανικά σύνορα!!! Πληροφορίες για μαζικά ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ σε κτίρια στο Ντονέτσκ

Προκαλούν την Ρωσία να «μπουκάρει»

Η πόλη του Ντόνετσκ – πρωτεύουσα των αυτοαποκαλούμενων Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ, έχει τεθεί σε συναγερμό εν μέσω αναφορών για εκατοντάδες παραβιάσεις της εκεχειρίας του Μινσκ από ουκρανικά στρατεύματα που εκτοξεύουν πυροβολικό, όλμους και αντιαρματικά όπλα σε όλη τη γραμμή επαφής. τις τελευταίες 48 ώρες.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως οι αρχές στο Ντόνετσκ έχουν λάβει ανώνυμες προειδοποιήσεις σχετικά με την τοποθέτηση εκρηκτικών σε κτίρια στο βόρειο τμήμα της πόλης, συμπεριλαμβανομένων δύο ξενοδοχείων και τεσσάρων κατοικημένων συνοικιών.

Η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία είναι τεταμένη, οι βομβαρδισμοί αυξάνονται σε ένταση σε ολόκληρη τη γραμμή επαφής μεταξύ του εδάφους που ελέγχεται από το Κίεβο και των αποσχισμένων περιοχών, δήλωσε το Σάββατο ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, Ολεκσέι Ντανίλοφ.

«Όσον αφορά την κατάσταση γενικά, είναι σίγουρα τεταμένη, γίνεται αισθητή σε όλη τη γραμμή επαφής. Ο αριθμός των βομβαρδισμών αυξάνεται, ο στόχος των ρωσικών τρομοκρατικών ομάδων είναι να προκαλέσουν στρατιωτική σύγκρουση και να την κατηγορήσουν στην Ουκρανία να αναγκάσει τελικά να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τις μαριονέτες των αυτοανακηρυχθείσων δημοκρατιών του Κρεμλίνου», έγραψε ο Ντανίλοφ στο Facebook.

ΦΩΤΟ pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί