Στην ακτίνα των S-500 η Κωνσταντινούπολη! Η Ρωσία ετοιμάζεται για το οικονομικό κραχ του κορωνοϊού (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα και το Βερολίνο...

Η Ρωσία, χωρίς να κάνει θόρυβο, προετοιμάζεται για αυτά που θα ακολουθήσουν μετά την οικονομική κρίση που προκαλεί ο κορωνοϊός, καθώς συνήθως μετά από κραχ ακολουθεί ένοπλη σύγκρουση.

Ένα από τα προγράμματα που προχωρά είναι το πρόγραμμα μαζικής παραγωγής του συστήματος αεράμυνας S-500! Με αυτό θέλει να κυριαρχήσει στους αιθέρες της Ευρώπης, αποτρέποντας την όποια επίθεση αλλά και να επιτεθεί σε χώρες, στις οποίες έχει λόγο να το κάνει.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί τα σημεία που θα εγκατασταθεί το νέο ύπερ-όπλο. Ως πιθανά σημεία τοποθέτησης των πυραύλων, παρουσιάζονται το Καλίνινγκραντ, η Κριμαία και το Brayansk στην κεντρική Ρωσία .

Κατά αυτόν τον τρόπο οι S-500 θα καλύψουν ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης, όπως θα δείτε στον χάρτη εδώ:

Βλέπουμε πως το εύρος των πυραύλων καλύπτει ολόκληρη την Βαλτική Θάλασσα, εκεί όπου το ΝΑΤΟ έχει αυξημένη παρουσία.

Όπως αναφέρουν στρατιωτικά σάιτ, ένα αεροσκάφος, επί παραδείγματι, E-3 Sentry, το οποίο θα πετά πάνω από το Βερολίνο ή λίγο βόρεια της Πράγας, θα είναι πάρα πολύ κοντά στην ακτίνα των S-500 από το Καλίνινγκραντ.

Πέραν τούτου με τους S-500 θα καλυφθεί ολόκληρη η Πολωνία, συμπεριλαμβανομένων και των νέων αμερικανό-νατοϊκών στρατιωτικών βάσεων που δημιουργούνται εκεί. Επίσης θα καλύπτεται η Μαύρη Θάλασσα, το Βουκουρέστι και η Κωνσταντινούπολη.

Ως εκ τούτου, οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι θα μπορούν να προσφέρουν στην «Αρκούδα» τεράστιο πλεονέκτημα στους ουρανούς μεγάλου μέρους της «Γηραιάς Ηπείρου».

Οι δε ρωσικές δυνάμεις θα έχουν μεγαλύτερη ακτίνα υποστηρικτικής αεράμυνας σε περίπτωση που θελήσουν να κινηθούν δυτικά ή και νότια, προς Τουρκία μεριά.

Με άλλα λόγια, η ανάπτυξη των S-500 θα αποτελέσει δυσάρεστο «αγκάθι» για το ΝΑΤΟ αλλά και την Τουρκία, καθώς σε περίπτωση πολέμου και θα μεγιστοποιήσει τόσο την αποτρεπτική όσο και την επιθετική ισχύ των ρωσικών δυνάμεων, άπαξ και εκείνες θελήσουν να προωθηθούν.

Τέλος να σημειωθεί πως οι S-500  θα συμπληρωθούν από τα καινούργια εναέρια μέσα που αναπτύσσονται στην Ρωσική Ομοσπονδία, όπως οι πύραυλοι αέρος αέρος R-37M που έχουν εμβέλεια 400 χιλιομέτρων.

Με πληροφορίες από Military watch, onalert

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί