«Σκιές» στo Βερολίνο! Η Γερμανία «σέρνεται» σιωπηρά σε πόλεμο! Τρομακτική αποκάλυψη

Τι αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Die Welt»

Μακριά από τα πολλά φώτα, η γερμανική κυβέρνηση έχει λάβει μια άγνωστη μέχρι τώρα απόφαση για τους πυραύλους κρουζ Taurus, τους οποίους θέλει να στείλει στην Ουκρανία!

Δυστυχώς στο Βερολίνο αποδεικνύεται πως υπάρχουν πολιτικοί, οι οποίοι σέρνουν σιωπηρά την Γερμανία όλο και πιο βαθιά στην σύγκρουση με την Ρωσία, η οποία έχει ξεκινήσει και αναμένεται να κλιμακωθεί, εάν δεν μπει φρένο!

Για την ώρα, η Ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας είπε «όχι» στην προμήθεια γερμανικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς Taurus στην Ουκρανία. Η πλειοψηφία του Μπούντεσταγκ ακολούθησε την φαινομενική γραμμή του καγκελάριου Όλαφ Σολτς που απορρίπτει την παράδοση των πυραύλων στην Ουκρανία, επικαλούμενος τον κίνδυνο να καταστεί η Γερμανία μέρος του πολέμου με την Ρωσία.

Ωστόσο κύκλοι του Βερολίνου δουλεύουν σιωπηρά, ώστε να κάνουν τα παραπάνω πραγματικότητα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Όπως μεταδίδεται , λοιπόν, κόντρα στις διαβεβαιώσεις του καγκελαρίου Scholz, τα όπλα Taurus στην Bundeswehr τίθενται σε λειτουργία με κινήσεις του Γερμανού ΥΠΕΞ Πιστόριους, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Die Welt»!


Ενώ ο Καγκελάριος έχει μιλήσει αρκετές φορές κατά της παράδοσης των πυραύλων κρουζ Taurus στην Ουκρανία, σύμφωνα με την τρέχουσα απόφαση της κυβέρνησης, η Bundeswehr θα εξακολουθήσει να θέτει σε λειτουργία ολόκληρο το σύστημα Taurus. Σύμφωνα με σχετικές διεθνείς πληροφορίες , η κυβερνητική συμμαχία των φαναριών (Σοσιαλδημοκράτες, Πράσινοι και Φιλελεύθεροι) το έχει ήδη αποφασίσει.

Οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις εκτιμάται ότι διαθέτουν περίπου 600 συστήματα. Τα μισά από αυτά είναι έτοιμα για χρήση, ενώ απομένουν συγκεκριμένες διαδικασίες!

Από το 2006, οι πύραυλοι Taurus κατασκευάζονται από τη διεθνή αμυντική εταιρεία MDBA για συστήματα αεράμυνας και κατευθυνόμενων πυραύλων. Η γερμανική έδρα της βρίσκεται στο Schrobenhausen της Βαυαρίας.

PHOTO ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί