“Σείστηκε” η γη από την εκτόξευση νέου τρομακτικού αντιβαλλιστικού πυραύλου της Ρωσίας – BINTEO

Εντυπωσιακά πλάνα από πρόσφατη εκτόξευση αντιβαλλιστικού πυραύλου δημοσίευσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας,

στο πλαίσιο δοκιμών νέων πυραυλικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας, που έχουν ως στόχο την προστασία σημαντικών υποδομών και κέντρων διοίκησης στη Ρωσία.

Στα πλάνα που δημοσιοποίησε το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, διακρίνεται ένα νέο εξελιγμένο οπλικό σύστημα, το οποίο πραγματοποίησε εκτόξευση πυραύλου σε πεδίο βολών στο Καζακστάν, με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για ένα όπλο με ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, που έχει ως αποστολή να «θωρακίσει» την άμυνα της Ρωσίας.

Όπως ανέφερε υψηλόβαθμος Ρώσος αξιωματικός στα μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν την δοκιμή αυτή, το νέο αυτό πυραυλικό σύστημα κατάφερε να πλήξει επιτυχώς απειλές, που προσομοίαζαν εχθρικούς βαλλιστικούς πυραύλους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Μόσχα έχει προχωρήσει σε αρκετές τέτοιου είδους δοκιμές, προκαλώντας τις αντιδράσεις των ΗΠΑ, ενώ ακόμα η Ουάσινγκτον είχε επικρίνει τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις δια την διάδοση «ψευδών ειδήσεων» αναφορικά με τα τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά των νέων αυτών πυραυλικών συστημάτων.

(Από onalert )

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί