Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Πύραυλοι Kalibr κατέστρεψαν μεγάλη παρτίδα δυτικών όπλων στη Ζαπορίζια», vid

Έγιναν στάχτη!

«Πύραυλοι “Kalibr” στο έδαφος του εργοστασίου αλουμινίου του Zaporozhye κατέστρεψαν υπόστεγα με μια μεγάλη παρτίδα ξένων όπλων και πυρομαχικών που προμήθευσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι ευρωπαϊκές χώρες για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Πρόκειται για την πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες που οι ρωσικές δυνάμεις ισοπεδώνουν μεγάλα φορτία με δυτικά όπλα σε διάφορετικές περιοχές της ουκρανικής επικράτειας.

«Το υπουργείο ανέφερε επίσης ότι η αεροπορία των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων έπληξε 59 στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, συμπεριλαμβανομένων 50 περιοχών συγκέντρωσης ανθρώπινου δυναμικού και ουκρανικού στρατιωτικού εξοπλισμού, τέσσερις αποθήκες με όπλα και πυρομαχικά στις περιοχές των οικισμών Chervonoe, Dolgenke, Pashkovo και Vesele. και επίσης το σύστημα αεράμυνας Buk-M1 στην περιοχή Slavyansk. Ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων καταστράφηκαν περισσότεροι από 120 εθνικιστές και 35 τεθωρακισμένα οχήματα και οχήματα.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

«Ρωσικοί πύραυλοι κατέρριψαν 18 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, συμπεριλαμβανομένων δύο UAV Bayraktar-TB2 κοντά στους οικισμούς Kalesnikovka και Krasny Lyman. Επιπλέον, ένας ουκρανικός πύραυλος τακτικής “Tochka-U” καταρρίφθηκε πάνω από τον οικισμό Ilyichevka».

(φωτο:video screenshot)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί