Ρωσία: «Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μόλις ξεκίνησε» (vid)

Ξεκάθαρη δήλωση στην κρατική τηλεόραση της Ρωσίας ότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη αρχίσει.

Η παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κρατικού καναλιού της Ρωσίας, Russia 1, Olga Skabeyeva έκανε μια ανατριχιαστική δήλωση, κατά τη διάρκεια ενημερωτικού δελτίου προς τους θεατές, ότι “αυτή η κλιμάκωση [μετά τη βύθιση του ρωσικού καταδρομικού «Moskva»] μπορεί με ασφάλεια να ονομαστεί Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος” και επέμεινε ότι “αυτό είναι απολύτως σίγουρο .”

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Κάποιος θα μπορούσε με ασφάλεια να ονομάσει
αυτή την κλιμάκωση ως Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό είναι απολύτως σίγουρο. Τώρα σίγουρα παλεύουμε ενάντια στις υποδομές του ΝΑΤΟ, αν όχι στο ίδιο το ΝΑΤΟ. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό”.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια ανέφερε, πως στην Ουκρανία υποδέχονται ενθουσιασμένοι στους δρόμους τα ρωσικά στρατεύματα και τους αντιμετωπίζουν σαν πραγματικούς απελευθερωτές, ενώ για τη σφαγή στην Μπούτσα και τις δολοφονίες των αμάχων, ευθύνονται οι Ουκρανοί και όχι οι Ρώσοι στρατιώτες.

Από τη στιγμή που η δήλωση αυτή γίνεται σε κρατικό κανάλι, είναι βέβαιο ότι η ρωσική κοινή γνώμη ξέρει πολύ καλά, τους λόγους που οδήγησαν τη χώρα τους, στη διεξαγωγή αυτής της μάχης κατά της βαρβαρότητας που επεδείκνυαν οι Ουκρανοί στους ρωσόφωνους κατοίκους της Αν. Ουκρανίας εδώ και 8 χρόνια και πόσο ξεκάθαρο είναι πλέον, ότι πίσω από όλα αυτά που γίνονται, υπάρχει το ΝΑΤΟ που τροφοδοτεί συνεχώς την Ουκρανία, ώστε να κλιμακώνει όλο και περισσότερο την επιθετικότητα ενάντια στη Ρωσία, προκαλώντας την συνεχώς.

photo tweet scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί