Ρωσία: Έχουμε λάβει νέα αιτήματα για παραγγελίες S-400

Η Ρωσία συνεχίζει να λαμβάνει νέες παραγγελίες για παραδόσεις συστημάτων αεράμυνας S-400 Triumph από ξένες χώρες,

δήλωσε τη Δευτέρα η Βαλέρια Ρεσετνίκοβα, εκπρόσωπος Τύπου της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής-Τεχνικής Συνεργασίας της Ρωσίας (FSMTC).

Τον Μάρτιο, ο επικεφαλής του FSMTC Ντμίτρι Σούγκαεφ δήλωσε ότι η Ρωσία ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με πέντε χώρες για παραδόσεις S-400.

«Αναγνωρίζουμε ότι συνεχίζεται το ενδιαφέρον άλλων πιθανών αγοραστών για S-400, η ​​Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Στρατιωτικής-Τεχνικής Συνεργασίας της Ρωσίας λαμβάνει αντίστοιχα αιτήματα. Σήμερα, μόνο αυτό το σύστημα είναι σε θέση να παρέχει την εγγυημένη καταστροφή τόσο των πυραύλων Κρουζ όσο και των βαλλιστικών πυραύλων καθώς και των μη επανδρωμένων εναέριων οχήματα διαφορετικών κατηγοριών» δήλωσε η
Ρωσία ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με πέντε χώρες για παραδόσεις S-400.

«Αναγνωρίζουμε ότι συνεχίζεται το ενδιαφέρον άλλων πιθανών αγοραστών για S-400, η ​​Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Στρατιωτικής-Τεχνικής Συνεργασίας της Ρωσίας λαμβάνει αντίστοιχα αιτήματα. Σήμερα, μόνο αυτό το σύστημα είναι σε θέση να παρέχει την εγγυημένη καταστροφή τόσο των πυραύλων Κρουζ όσο και των βαλλιστικών πυραύλων καθώς και των μη επανδρωμένων εναέριων οχήματα διαφορετικών κατηγοριών» δήλωσε η Ρεσετνίκοβα, σχολιάζοντας τον χρόνο παράδοσης S-400 στην Ινδία.

Σύμφωνα με αυτήν, η Ρωσία και η Ινδία συνεχίζουν τις εργασίες τους για τη σύμβαση σχετικά με τις προμήθειες των S-400, σύμφωνα με το σχέδιο.


Οι δύο πλευρές θα ανακοινώσουν σύντομα τον χρόνο παράδοσής τους.
Το σύστημα πυραύλων S-400 Triumph στοχεύει στην εξαιρετικά αποτελεσματική εξάλειψη στρατηγικών και τακτικών αεροπορικών, βαλλιστικών πυραύλων, υπερηχητικών στόχων και άλλων όπλων αεροπορικής επίθεσης με διαφορετικές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί