Πυρομαχικά μάχης στον Έβρο – «Θολωμένοι» Τούρκοι πυροβολούν για να σκοτώσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ωθούνται σε πόλεμο λόγω της εσωτερικής κρίσης...

Η Τουρκία αδυνατεί να αποδεχτεί την ήττα της στον Έβρο, την ώρα που η Ελλάδα δεν έχει σταματήσει να ενισχύει τον φράχτη και να κάνει τα σύνορα απροσπέλαστα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις οχυρώνουν με κάθε τρόπο την περιοχή στον ποταμό Έβρο, ο οποίος χωρίζει Ελλάδα και Τουρκία, αλλά και τα τμήματα όπου οι δύο χώρες διαθέτουν προγεφυρώματα, με αναχώματα, διάφορα εμπόδια και διπλά συρματοπλέγματα.

Αυτό οι Τούρκοι δεν το αντέχουν. Δεν θέλουν να βλέπουν μια Ελλάδα, η οποία προετοιμάζεται και δεν τα παρατά, αλλά μία Ελλάδα η οποία είναι έτοιμη να ενδώσει.

Όπως έχετε διαβάσει στο el.gr, βλέποντας τους Έλληνες να εξακολουθούν να είναι σε εγρήγορση, προχώρησαν την  προχθεσινή νύχτα, σε καταιγισμό με πυρά κατά ριπάς προς την Ελληνική πλευρά.

Όπως αναφέρουν οι Ελληνικές Αρχές, οι Τούρκοι στρατοχωροφύλακες δεν χρησιμοποίησαν αβολίδωτα, όπως συνηθίζουν, αλλά πυρομαχικά μάχης!!!!!!!! Τουτέστιν: Κανονικά φυσίγγια!!! Επιπλέον, μέσα από λέμβο εκτόξευσαν φωτοβολίδα, ενώ είχε προηγηθεί τουρκικό πυρ προς Ελληνική περίπολο, η οποία αποτελείτο από αστυνομικούς της ΕΛΑΣ. Επίσης, την περασμένη εβδομάδα, τουρκικά πυρά δέχθηκαν Γερμανοί της Frontex με Έλληνα συνάδελφό τους.

 Τα περιστατικά έλαβαν χώρα στην ίδια περιοχή, στο νότιο Έβρο κοντά στο Τυχερό, όπου τα προηγούμενα χρόνια «ξεδιπλωνόταν» έντονη δράση δουλεμπορικών κυκλωμάτων, τα οποία ήλεγχαν οι Τούρκοι.

Σύμφωνα με τους φρουρούς του Έβρου, οι Τούρκοι άνοιξαν πυρ, αφενός για να ελέγξουν την ελληνική ετοιμότητα, αφετέρου για να δείξουν δυναμική παρουσία, ώστε να «σβήσουν» το πρόσφατο στραπάτσο.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η Τουρκία, λόγω της εσωτερικής κρίσης είναι έτοιμη για όλα και ψάχνει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί