ΠΥΡΗΝΙΚΑ υποβρύχια για ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ δοκιμές στέλνει στη θάλασσα της ΙΑΠΩΝΙΑΣ ο Πούτιν!!! Τελευταία προειδοποίηση; – BINTEO

Φροντίζει να περάσει το μήνυμα που θέλει ο «Τσαρ Βλαντ».

Τις τελευταίες ημέρες, όπως αποκάλυψε το EL.GR, γίναμε μάρτυρες των πολεμικών προετοιμασιών των Ρώσων σε μήκος εκατοντάδων χιλιομέτρων στα φιλανδικά σύνορα.

Οχήματα που κουβαλούν ρωσικά πυραυλικά συστήματα ικανά να αφανίσουν την σκανδιναβική χώρα σε λίγες ώρες, αλλά και προηγμένα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου (Θυμηθείτε ΕΔΩ), βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα φιλανδικά εδάφη.

ΩΣΤΟΣΟ η Ρωσία δεν κάνει μόνο εκεί ετοιμασίες!

Η Ιαπωνία εδώ και καιρό έχει στηρίξει τις παράλογες δυτικές κυρώσεις με αφορμή το ουκρανικό, φροντίζοντας με κάθε ευκαιρία να διεμηνύσει πως “ανήκει στη δύση”.

Η Μόσχα γνωρίζοντας πως σε περίπτωση γενικευμένης σύρραξης θα αντιμετωπίσει απειλή στα “μετόπισθεν” (από ιαπωνικό δηλαδή έδαφος), φροντίζει να…θυμίσει μερικά πράγματα στους Ιάπωνες.

Για αυτό και έστειλε τα καινούργια πυρηνικά υποβρύχια του στόλου του Ειρηνικού “Petropavlovsk-Kamchatsky” και “Volkhov” για να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικές πυραυλικές δοκιμές στη θάλασσα της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με το ρωσικό μέσο Ria Novosti, τα ρωσικά υποβρύχια χρησιμοποίησαν πυραύλους kalibr.

Αυτά είναι που εν ριπή οφθαλμού μπορούν με μία μόνο εντολή να αφανίσουν όλες τις μεγάλες πόλεις της Δύσης:

(φωτο:video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί