ΠΥΡΑ από την Ουκρανία κατά χωριού της Υπερδνειστερίας που έχει σε αποθήκες 22χιλ. τόνους ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ!

Όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Αναφορά για καταιγισμό πυρών στο χωριό Kolbasna στα σύνορα της Υπερδνειστερίας με την Ουκρανία κάνουν εδώ και λίγα λεπτά ρωσικά ΜΜΕ.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τους πυροβολισμούς να λαμβάνουν χώρα σε περιοχή γεμάτη στρατιωτικές αποθήκες του πυροβολικού.

Στο συγκεκριμένο χωριό υπάρχουν τεράστιες αποθήκες με αποθηκευμένους 22.000 τόνους πυρομαχικών και πιθανότατα να υπήρξε απόπειρα προσέγγισης από ομάδα (Ουκρανών;;;) δολιοφθορέων.

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Υπερδνειστερίας σχολίασε τον πυροβολισμό στο χωριό Kolbasna:

«Χθες το βράδυ, πολλά drones εθεάθησαν στον ουρανό πάνω από το χωριό Kolbasna, στην περιοχή Rybnitsa. Αεροσκάφη στο έδαφος της Υπερδνειστερίας προήλθαν από την Ουκρανία. Το πρωί της 27ης Απριλίου, στις 8:45, ακούστηκαν πυροβολισμοί από την ουκρανική πλευρά προς την κατεύθυνση του οικισμού Pridnestrovian της Kolbasna. Πληροφορίες για τα θύματα αυτή τη στιγμή δεν έχουν ληφθεί».

Νωρίτερα ο Συμπρόεδρος της Κοινής Επιτροπής Ελέγχου, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς στην Kolbasna, είχε πει στο RIA Novosti ότι ο πυροβολισμός έγινε σε ουκρανικό έδαφος, και όχι εντός της Υπερδνειστερίας.

(φωτο:moscow times)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί