Πτώματα «Γάλλων μισθοφόρων» στην Ουκρανία; Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ έδειξαν οι Ρώσοι

Τι ισχυρίζεταi το Ria Novosti! Προσοχή σκληρές εικόνες

Διακριτικά με την εικόνα της γαλλικής σημαίας βρέθηκαν στο σώμα ενός μισθοφόρου που εκκαθαρίστηκε από τα ρωσικά στρατεύματα κοντά στο Μπελογκορόβκα στο LPR, μεταδίδει το Ria Novosti!

Το RIA Novosti ισχυρίζεται πως έχει στην διάθεσή του ένα βίντεο από ένα κατεχόμενο οχυρό σε ένα από τα πτώματα υπάρχουν πολλά σιρίτια, ένα σε μορφή ανεστραμμένης σημαίας της Γαλλίας, και στο μανίκι υπάρχει ένα σιρίτι με την σημαία της Γαλλίας σε στρατιωτικό στυλ και διακριτικό που μοιάζει με την σημαία του Γκαμπόν.

Σύμφωνα με πηγή του RIA Novosti, το βίντεο τραβήχτηκε από επιθετικό αεροσκάφος από μια από τις μονάδες των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στην Μπελογκορόβκα, για την οποία διεξάγονται μάχες.

Νωρίτερα, ο πρώην Βοηθός Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Stephen Bryan , σε συνέντευξή του σε ξένα μέσα ενημέρωσης, είπε ότι η Γαλλία έστειλε στρατιώτες της Λεγεώνας των Ξένων στην Ουκρανία . Το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών διέψευσε αυτές τις πληροφορίες.

Η Λεγεώνα των Ξένων είναι στρατιωτικό σώμα στην υπηρεσία της Γαλλίας. Ιδρύθηκε στις 9 Μαρτίου 1831, με διάταγμα του Γάλλου βασιλιά Λουδοβίκου-Φίλιππου! Αποτελείται από ξένους διαφόρων εθνικοτήτων, ενώ σε άλλο βίντεο πολλοί γράφουν πως υπάρχει και σημαία του Γκαμπόν!

Συγκεκριμένα, σε δεύτερο βίντεο (ΕΔΩ), το οποίο δεν βρέθηκε στο Ria Novosti, αλλά στο Twitter και παρατίθεται με πάσα επιφύλαξη, φαίνονται περισσότερα πλάνα!

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι οι δυτικοί ηγέτες συζητούσαν το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία. Παραδέχτηκε ότι δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συναίνεση, αλλά, σύμφωνα με τα λόγια του, «τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί».

Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου προειδοποίησε τον Γάλλο ομόλογό του Σεμπαστιέν Λεκόρνου σε τηλεφωνική συνομιλία ότι η αποστολή γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία θα δημιουργούσε προβλήματα στην ίδια τη Γαλλία, ενώ με εντολή Πούτιν ξεκίνησαν ασκήσεις τακτικών πυρηνικών όπλων ως απάντηση σε όλα αυτά!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί