Προχωρούν οι Ρώσοι σε Κίεβο και Χάρκοβο – Δεν θέλουν νεκρούς αμάχους, αποκόπτουν τις οδικές αρτηρίες, vid

Μεθοδικά προχωρούν οι Ρώσοι...

Μεθοδικά τα ρωσικά στρατεύματα περικλείουν Χάρκοβο και Κίεβο προχωρώντας στον αποκλεισμό τους και στην αποκοπή των εφοδιασμών των ουκρανικών φρουρών εντός των δύο μεγαλύτερων πόλεων της Ουκρανίας.

Εκρήξεις ακούγονται στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, και την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Χάρκοβο, ανακοίνωσαν οι ουκρανικές αρχές.

Η εισχώρηση των Ρώσων στις δύο πόλεις γίνεται αργά και σταθερά, περισσότερο για να περικυκλωθούν οι ουκρανικές δυνάμεις εντός τους και δεν γίνεται μαζική επίθεση για να μην πληγούν άμαχοι. Για αυτό και καθυστερεί η επιχείρηση.

Οι οδομαχίες ξέσπασαν τα ξημερώματα στο Χάρκοβο καθώς τα ρωσικά στρατεύματα ξεκίνησαν την επίθεση τους στη δεύτερη πόλη της Ουκρανίας, μετά από άλλη μια νύχτα ρωσικών αεροπορικών επιδρομών, με τεράστιες εκρήξεις από το χτύπημα ενός αγωγού φυσικού αερίου και ενός διυλιστηρίου, ενώ φωτιά ξέσπασε και σε σχολείο.

Στο Κίεβο επικράτησε ηρεμία για κάποιες ώρες χθες Κυριακή. Η πρωτεύουσα βρίσκεται επί του παρόντος υπό απαγόρευση κυκλοφορίας, με τους κατοίκους να διανυκτερεύουν άλλη μια νύχτα σε καταφύγια και σταθμούς του υπόγειου σιδηρόδρομου εξαιτίας των αεροπορικών επιδρομών.

Οι Ρώσοι αποκόπτουν τις ρωσικές αρτηρίες, προκειμένου να μην εφοδιάζονται οι νεοναζί του Ζελένσκι.https://twitter.com/i/status/1498149326345883651

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί