Προχωρά η κατασκευή του νέου ναυστάθμου στον Αλμυρό

Προχωρά απ’ ότι φαίνεται η πρόταση για τη δημιουργία Ναυστάθμου του Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή του Αλμυρού, καθώς την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού, με μοναδικό θέμα την επ’ αόριστον παραχώρηση δημοτικών εκτάσεων για την ανάπτυξη υποδομών του Πολεμικού Ναυτικού. Ειδικότερα το θέμα προς συζήτηση είναι η παραχώρηση αποκλειστικής χρήσης, […]

Προχωρά απ’ ότι φαίνεται η πρόταση για τη δημιουργία Ναυστάθμου του Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή του Αλμυρού, καθώς την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμυρού, με μοναδικό θέμα την επ’ αόριστον παραχώρηση δημοτικών εκτάσεων για την ανάπτυξη υποδομών του Πολεμικού Ναυτικού.

Ειδικότερα το θέμα προς συζήτηση είναι η παραχώρηση αποκλειστικής χρήσης, χωρίς αντάλλαγμα για χρόνο αόριστο, δημοτικης έκτασης στην περιοχή “Τσιγγέλι” της Κοινότητας Ευξεινούπολης στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού για την ανάπτυξη υποδομών του Πολεμικού Ναυτικού.


Το θέμα μάλιστα είχε θίξει στις 27 Μαΐου 2021 και ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ Χρήστος Μπουκώρος μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ. Ο Βουλευτής το προηγούμενο διάστημα, όπως είχε αναφέρει στον ραδιοφωνικό αέρα είχε συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αλμυρού, κ. Χατζηκυριάκο, έχοντας και το παράδειγμα της 111 Πτέρυγας Μάχης και τα οικονομικά οφέλη που υπάρχουν στην περιοχή και είχαν συζητήσει την πρόταση της δημιουργίας Ναυστάθμου στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού. Ο κ. Μπουκώρος είχε αναφέρει τότε ότι ο Δήμαρχος Αλμυρού είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για εγκατάσταση της Μονάδας του Πολεμικού Ναυτικού σε περιοχή του Δήμου του και μάλιστα, εάν αποφασιζόταν κάτι τέτοιο, ο Δήμος θα παραχωρούσε και 90 στρέμματα για τις εγκαταστάσεις.
Αυτή η πρόταση φαίνεται πως υλοποιείται και η εγκατάσταση Μονάδας του Πολεμικού Ναυτικού στον Αλμυρό, έρχεται ολοένα και πιο κοντά.

ΠΗΓΗ: magnesianews. gr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί