Προ των πυλών η περικύκλωση των Ουκρανών στο Ντονμπας! Οι Ρώσοι τους ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ στο Σβιατογκόρσκ και κατευθύνονται στο αρχηγείο του Σλαβιάνσκ

Τεράστια ήττα του Κιέβου...

Τεράστια ήττα υπέστησαν οι ουκρανικές δυνάμεις καθώς οι Ρώσοι κατέλαβαν την πόλη Σβιατογκόρσκ, συντρίβοντας την 95η και 81η Ταξιαρχία του ουκρανικού Στρατού.

Πλέον ο δρόμος για το Σλαβιάνσκ είναι ανοιχτός.

Οι Ουκρανοί στην υποχώρησή τους ανατίναξαν την γέφυρα πάνω στον ποταμό Ντονέτς για να εμποδίσουν την ρωσική προέλαση, αποκόπτοντας έτσι εκατοντάδες δικούς τους στρατιώτες και παραδίδοντάς τους στην Ρωσία. Χαρακτηριστικό είναι πως αρκετοί από τους Ουκρανούς που αποκόπηκαν στην πόλη προσπάθησαν να διασχίσουν τον ποταμό κολυμπώντας και δόθηκε εντολή στις ρωσικές δυνάμεις να μην τους πυροβολήσουν.

Προχωρά, μετά από αυτό, η περικύκλωση περίπου 70.000 Ουκρανών στρατιωτών.

Η Μόσχα θέλει να τους αποκόψει εντελώς ώστε να μην λαμβάνουν δυτικό οπλισμό από την κεντρική Ουκρανία και εν συνεχεία να εύκολα να μπορέσει να τους εξουδετερώσει.

Οι γέφυρες στο ποτάμι έχουν ήδη ανατιναχτεί και ο μόνος δρόμος που απομένει στους υπερασπιστές του Σβιατογκόρσκ είναι να διαφύγουν κολυμπώντας (!) προς το Σλαβιάνσκ, το αρχηγείο του ουκρανικού στρατού στο Ντονμπάς, όπου όλοι προετοιμάζονται για την «μητέρα των μαχών», που προφανώς θα ξεκινήσει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

https://twitter.com/i/status/1533914391871213571

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί