Πώληση πυρομαχικών από την Γερμανία στο Κατάρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επειδή το εμπόριο όπλων δε σταματά ποτέ και οι καταστάσεις εν μέσω πανδημίας μπορεί να οδηγήσουν σε παγκόσμιο χάος ανά πάσα στιγμή καθώς όλα λειτουργούν σα ντόμινο, το Κατάρ φροντίζει για την ασφάλειά του ανεξαρτήτως καταστάσεων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Γερμανία αποφάσισε να επιτρέψει την πώληση πυρομαχικών και των ανάλογων πυροκροτητών τα οποία είχε αιτηθεί […]

Επειδή το εμπόριο όπλων δε σταματά ποτέ και οι καταστάσεις εν μέσω πανδημίας μπορεί να οδηγήσουν σε παγκόσμιο χάος ανά πάσα στιγμή καθώς όλα λειτουργούν σα ντόμινο, το Κατάρ φροντίζει για την ασφάλειά του ανεξαρτήτως καταστάσεων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Γερμανία αποφάσισε να επιτρέψει την πώληση πυρομαχικών και των ανάλογων πυροκροτητών τα οποία είχε αιτηθεί το Κατάρ για παροχή από τη Γερμανία. Το κόστος αυτής της πώλησης ανέρχεται στα 165,4 εκ $ και προφανώς αυτά θα αφορούν τα άρματα LEO 2A7 και τα Α/Κ πυροβόλα PzH 2000 τα οποία επιχειρούν με το στρατό του Κατάρ.

https://twitter.com/abdulmoiz1990/status/1245638597555802113

Το Κατάρ με μία μεγάλη πηγή εσόδων από την παραγωγή και εξαγωγή πετρελαίου ως χώρα του Κόλπου, έχει εξοπλιστεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες με μερικά από τα καλύτερα συστήματα παγκοσμίως και πολλές αμυντικές συμφωνίες( η Τουρκία έχει βάση στη χώρα)

Δείτε τα βίντεο με μερικά από αυτά:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί