Ποιες τροφές θα αντέξουν σε συνθήκες αποκάλυψης;

Πυρηνική καταστροφή; Καταποντισμός; Επίθεση από ρομπότ; Σου έχουμε τις τροφές που θα αντέξουν.

Όχι ότι κάνουμε εφιαλτικά σενάρια, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι ο κόσμος βαδίζει και στα καλύτερά του. Και μην μας πείτε γκαντέμηδες. Αν μας έχουν διδάξει κάτι όλες εκείνες οι χολιγουντιανές ταινίες καταστροφής, είναι πως το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν η αναρχία αρχίσει να παίρνει τα ηνία είναι να ψάξεις για τροφή και μετά να ταμπουρωθείς. Μην ψάξεις όμως για φρέσκια τροφή που θα χαλάσει σε 2 μέρες. Ιδού ένας μικρός οδηγός.

Ρύζι

Δεν είναι τυχαίο που ταίζει τον κόσμο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Υπάρχει σε πληθώρα, είναι φτηνό και αποθηκεύεται εύκολα.

Αντέχει στο ράφι: 25-30 χρόνια.

Φασόλια

Βασική τροφή για να αντέξεις στην Αποκάλυψη ή να την προκαλέσεις και εσύ ο ίδιος. Το καλύτερο είναι τα βρεις ωμά ώστε να έχουν διατηρήσει όλες τις πρωτεϊνικές τους αξίες.

Αντέχει στο ράφι: 5 χρόνια.

Κρέας κονσέρβα

Όλα εκείνα τα ζαμπονάκια που κορόιδευες, θα αποδειχτούν σωτήρια σε περίπτωση φαγωμάρας. Για να το αγοράσεις θα πρέπει να δώσεις περιουσία ολόκληρη, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε την πρωτεΐνη τους.

Αντέχει στο ράφι: 5 χρόνια.

Ζυμαρικά

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ξεμείνουν πολλά πακέτα εκεί έξω. Και χωρίς υδατάνθρακες το ανθρώπινο σώμα δεν πάει πουθενά.

Αντέχει στο ράφι: 5 χρόνια.

Λαχανικά σε κονσέρβα

Ότι θα τρελαθούμε στην κονσέρβα είναι γεγονός. Ότι τα λαχανικά δεν θα υπάρχουν, είναι άλλο ένα. Οπότε όπου τα βρεις, τα βάζεις στην τσάντα και φεύγεις τρέχοντας.

Αντέχει στο ράφι: 3 χρόνια.

Φρούτα κομπόστα

Οι κομπόστες άλλωστε δημιουργήθηκαν για αυτόν τον λόγο. Για να την παλέψουμε αν όλα πάνε στραβά. Κρατούν όλα τους τα φυσικά σάκχαρα που χρειάζεται ο οργανισμός.

Αντέχει στο ράφι: 2 χρόνια.

Φυστικοβούτυρο

Είναι ίσως η μόνη γλυκάδα που θα υπάρχει εκεί έξω σε συνδυασμό με πρωτεΐνη. Χώρα του ότι θα αντέξει.

Αντέχει στο ράφι: 2 χρόνια.

Αλεύρι

Μπορεί να το κοροϊδεύεις, αλλά άπαξ και γίνει χαμός εκεί έξω, το ψωμάκι θα το χρειαστείς. Ακόμη και αν το νερό έχει γεμίσει με ραδιενέργεια.

Αντέχει στο ράφι: 2 χρόνια.

Νιφάδες βρώμης

Αν δεν έτρωγες μέχρι τώρα, θα τις χρειαστείς σίγουρα όταν όλα πάνε στραβά. Θα νιώθεις ότι ασβεστώνεις το στομάχι σου, αλλά είναι υγιεινή τροφή και θα εξαφανίσει την πείνα.

Αντέχει στο ράφι: 3 χρόνια.

(ratpack – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί