Πήγε ο Ζελένσκι στο Χάρκοβο κι έγινε χαμός από εκρήξεις

Τι το ήθελε να φύγει από το Κίεβο;

Αρκετές δυνατές εκρήξεις ακούστηκαν στην ουκρανική πόλη του Χάρκοβο, μετά από την επίσκεψη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Ζελένσκι επισκέφτηκε σήμερα, Ουκρανούς στρατιώτες που μάχονται στην πρώτη γραμμή των πολεμικών συγκρούσεων στο Χάρκοβο, που βρίσκεται στα βορειοανατολικά της χώρας, όπως ανακοίνωσε το προεδρικό γραφείο.

Ήθελε να κάνει επίσημη επίσκεψη

Η επίσκεψη σηματοδότησε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του, εκτός της περιοχής του Κιέβου, από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου.

Σαρώνουν οι Ρώσοι

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν ένα μεγάλο οπλοστάσιο των Ενόπλων Δυνάμεων με πυραυλικό χτύπημα στο έδαφος μιας από τις επιχειρήσεις στο Krivoy Rog.

▪️Πυραυλικά χτυπήματα πραγματοποιήθηκαν επίσης σε τρία σημεία ελέγχου και 25 περιοχές συγκέντρωσης ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτικού εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν ένα αεροσκάφος Su-25 της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας στον αέρα κοντά στον οικισμό Novogrigorovka. Καταρρίφθηκαν επίσης τέσσερα drones.

Ως αποτέλεσμα των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών, περισσότεροι από 300 εθνικιστές και έως και 50 μονάδες στρατιωτικού και ειδικού εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

photo vid scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί