Περισσότεροι νεκροί Τούρκοι Στρατιώτες στην Λιβύη

Οι Τούρκοι συνεχίζουν την εμπλοκή τους στο μέτωπο της Λιβύης παρά τα στραπάτσα που έχουν υποστεί το τελευταίο τρίμηνο στα διάφορα μέτωπα στα οποία έχουν εμπλακεί ή ήταν ήδη μπλεγμένοι.

Στη Λιβύη, παρ ότι έχει επιβληθεί εκεχειρία μετά τη συνδιάσκεψη του Βερολίνου, συνεχίζονται τα σποραδικά πυρά και οι επιχειρήσεις μικρού ενδιαφέροντος στα προάστια της Τρίπολης όπου έχουν σημειωθεί απώλειες στις τάξεις των Σύριων μισθοφόρων που έχουν μεταφέρει οι Τούρκοι  για να πολεμήσουν στη Λιβύη.

Επίσης οι δυνάμεις του LNA συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς με το πυροβολικό τους των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου στο Mitiga  και του λιμένα της Τρίπολης όποτε γνωρίζουν ότι έχει μεταφερθεί φρέσκο φορτίο υλικού και προσωπικού.

Στους ήδη 18 επίσημα καταγεγραμμένους νεκρούς Τούρκους στρατιωτικούς, έρχονται να προστεθούν στη λίστα των απωλειών άλλοι 4 Τούρκοι στρατιωτικοί όπως αναφέρει το τουρκικό δίκτυο Politika

Οι αριθμοί προφανώς είναι μικροί όσον αφορά τις απώλειες αφού το Τουρκικό κράτος έχει υπερπληθυσμό για να τις καλύψει. Το ζήτημα των απωλειών είναι ζήτημα γοήτρου και του ηθικού των πολιτών στο εσωτερικό.

Οι Λίβυοι έχουν ρίξει πολλά UAVs και UCAVs και έχουν προκαλέσει απώλειες στις τουρκικές τάξεις και στις τάξεις των σύριων μισθοφόρων ενώ δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν οτιδήποτε κατά των δυνάμεων του Χαφτάρ.