Παραδόθηκε στο Ναυτικό των Φιλιππινών η φρεγάτα Jose Rizal (BINTEO)

Το Ναυτικό των Φιλιππινών παρέλαβε επίσημα την φρεγάτα κατευθυνόμενων βλημάτων Jose Rizal από τη Hyundai Heavy Industries. Η ναυπήγηση του πλοίου είχε ξεκινήσει το 2018 και ολοκληρώθηκε με την καθέλκυση του πλοίου το Μάιο του 2019 ενώ τώρα ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές θαλάσσης και παραδόθηκε επίσημα στις τάξεις του ναυτικού. Πρόκειται περί ενός πλοίου που δεν είναι ακριβώς θα λέγαμε φρεγάτα αλλά […]

Το Ναυτικό των Φιλιππινών παρέλαβε επίσημα την φρεγάτα κατευθυνόμενων βλημάτων Jose Rizal από τη Hyundai Heavy Industries.

Η ναυπήγηση του πλοίου είχε ξεκινήσει το 2018 και ολοκληρώθηκε με την καθέλκυση του πλοίου το Μάιο του 2019 ενώ τώρα ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές θαλάσσης και παραδόθηκε επίσημα στις τάξεις του ναυτικού.

Πρόκειται περί ενός πλοίου που δεν είναι ακριβώς θα λέγαμε φρεγάτα αλλά περισσότερο κορβέτα καθώς έχει εκτόπισμα 2.500 τόνων και ο οπλισμός του, δηλαδή 8 κελιά κατευθυνόμενων βλημάτων, 8 αντιπλοϊκούς πυραύλους  και σόναρ.

Το Φιλιππινέζικο Ναυτικό θα παραλάβει ακόμα μία φρεγάτα του τύπου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο καθώς το πλοίο έχει καθελκυστεί και γίνονται οι τελικές εγκαταστάσεις συστημάτων.

Δείτε το παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί