Παραδοχή ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ από τους Ουκρανούς: «Τακτικός στρατός τέλος. Μόνο ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ»

Αφότου οι Ρώσοι έχουν διαλύσει σχεδόν κάθε στρατιωτική υποδομή των Ουκρανών.

«Η Ρωσία προσπαθεί να διασπάσει σε δύο τμήματα την Ουκρανία για να δημιουργήσει μια ελεγχόμενη από τη Μόσχα περιοχή, μετά από την αποτυχία της να κατακτήσει ολόκληρη τη χώρα», δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

«Στην πραγματικότητα, προσπαθεί να δημιουργήσει [καθεστώς] Βόρειας και Νότιας Κορέας» στην Ουκρανία, είπε ο Κιρίλο Μπουντάνοφ.

Ο ίδιος μάλιστα σε μία παραδοχή αποτυχίας αποκάλυψε πως «σύντομα η Ουκρανία θα ξεκινήσει ανταρτοπόλεμο στα εδάφη που έχουν καταληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις».

Οι χθεσινές πυραυλικές επιθέσεις με βλήματα κρουζ στο δυτικό άκρο της χώρας ήταν το “κερασάκι στην τούρτα”.

Οι εναπομείναντες θύλακοι των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έχουν εγκλωβιστεί από τις πρώτες ημέρες του πολέμου στις μεγάλες πόλεις (Κίεβο, Χάρκοβο, Λβιβ).

Η απώλεια της Μαριούπολης στην οποία είχε έδρα το αρχηγείο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ αλλά και ο αποδεκατισμός των Ε.Δ. σε όλη την ουκρανική επικράτεια θα αναγκάσει το αμέσως επόμενο διάστημα το Κίεβο να τερματίσει οποιαδήποτε «τακτική επιχείρηση».

Η με λεπτούς χειρισμούς αποστρατικοποίηση μίας τεράστιας χώρας όπως είναι η Ουκρανία έχει σχεδόν εξ ολοκλήρου επιτευχθεί.

(φωτο:video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί