Πανικός στο Βερολίνο – Ο Τραμπ ανοίγει την «πόρτα» στην Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελεσίδικη η απόφαση του Αμερικανού Προέδρου...

Η παρουσία αμερικανικών στρατευμάτων στην Γερμανία είναι “σημαντική” για την αμερικανική και την ευρωπαϊκή ασφάλεια, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, την επομένη της ανακοίνωσης του Ντόναλντ Τραμπ ότι θέλει να μειώσει σαφώς την παρουσία αυτή.

“Πιστεύουμε πως η αμερικανική παρουσία στη Γερμανία είναι σημαντική για την ασφάλεια όχι μόνο της Γερμανίας αλλά και για την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών και ιδιαίτερα για την ασφάλεια της Ευρώπης”, δήλωσε ο Μάας στη διάρκεια μιας επίσκεψης στην Πολωνία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, όντας απασχολημένος στο εσωτερικό των ΗΠΑ με κύριο σκοπό να αντιμετωπίσει τις λεηλασίες στους δρόμους των πόλεων από τους ANTIFA του αριστερόστροφου Βαθέως Κράτους, μαζεύει όλο και περισσότερο στρατό πίσω στην Αμερική.

Κατά αυτόν τον τρόπο ανοίγει την πόρτα στην Ρωσία, προκειμένου να κυριαρχήσει στην Ευρώπη, η οποία ζει την δική της στρατιωτική παρακμή και σε περίπτωση σύρραξης, οι Ρώσοι να ξαναπατήσουν ακόμα και το Βερολίνο.

Θυμίζουμε πως Πούτιν και Τραμπ ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο, εκείνο της Εθνικής Δεξιάς, με τον Ρώσο Πρόεδρο να βγαίνει και να στηρίζει τον ομόλογό του στις ΗΠΑ σε σχέση με τα γεγονότα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού (ΕΔΩ).

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Ντόναλτ Τραμπ, επιβεβαίωσε και εχθές την πρόθεσή του να αποσύρει το μισό στρατιωτικό προσωπικό τους που εδρεύει στη Γερμανία.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, ο Αμερικανός Πρόεδρος ήταν σαφής στις δηλώσεις του λέγοντας ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή 52.000 Αμερικανοί στρατιωτικοί στη Γερμανία και σκοπεύει να αφήσει στη Γερμανία μόνο 25.000 καθώς η Γερμανία εδώ και χρόνια δεν πληρώνει αυτά που πρέπει στη Συμμαχία με αποτέλεσμα να χρεώνεται αυτά τα χρήματα η Αμερική.

Ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν αρκετά κυνικός λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “εφόσον σας προστατεύουμε, πρέπει να πληρώνετε” και αυτό έχει γίνει από όλες της χώρες του ΝΑΤΟ πλην της Γερμανίας η οποία φαίνεται ότι τόσα χρόνια είχε επιβάλλει “μνημόνιο” όσον αφορά τις πληρωμές της στο ΝΑΤΟ. Αυτό ο Αμερικανός Πρόεδρος αποφάσισε να το αλλάξει και αυτός είναι ο τρόπος που αυτό θα επιτευχθεί κατά τον ίδιο. Δεν ξεχνά επίσης να αναφέρει ότι όλοι αυτοί οι Αμερικανοί στρατιωτικοί στην Γερμανία, ξοδεύουν τα χρήματά του εκεί ανεβάζοντας τις τοπικές οικονομίες γύρω από τις βάσεις που διαμένουν και αυτό δεν έχει εκτιμηθεί. Συνολικά οι Η.Π.Α. είχαν κυριολεκτικά μεγάλα έξοδα πριν αναλάβει την Προεδρία ο Ντ. Τράμπ και αυτό άλλαξε άρδην με μόνη τη Γερμανία να αρνείται να πληρώσει.

Η Γερμανία φαίνεται ότι έχει βάλει το σύνολο των αμυντικών δαπανών της σε…μνημόνιο αφού κατά καιρούς διάφορα τραγελαφικά έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η συνήθεια της προστασίας από τους Αμερικανούς” ότι και αν συμβεί” καθώς επίσης και η συνεχόμενη γκρίνα των Γερμανών ότι αν φύγει μέρος του Αμερικανικού Στρατού από τη Γερμανία, τότε κινδυνεύουν από τους κακούς Ρώσους, έπειθε τους προηγούμενους, όχι όμως και τον Πρόεδρο Τραμπ.

Η απόφαση να παραμείνουν στη Γερμανία μόνο 25.000 προσωπικού φαίνεται ότι είναι τελεσίδικη!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί