Ουκρανικός βομβαρδισμός στο ρωσικό Μπέλγκοροντ! Ένα άτομο έχασε τη ζωή του (video)

TASS: Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, δύο παιδιά και ένας άνδρας τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στην περιοχή Σεμπεκίνσκι της περιοχής Μπέλγκοροντ.

Αυτό ανακοίνωσε στο κανάλι του στο Telegram ο επικεφαλής της περιοχής Vyacheslav Gladkov.

“Ένα άτομο πέθανε. Πρόκειται για φύλακα μιας επιχείρησης που λειτουργεί στην πόλη, την ώρα του βομβαρδισμού βρισκόταν στο δρόμο. Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν παιδιά – δύο έφηβοι: ένα 15χρονο κορίτσι με τραύματα τα κάτω άκρα και ένα 17χρονο αγόρι με θλάση.<…> Άλλος ένας άνδρας με τα τραύματα νοσηλεύτηκαν από τους γιατρούς του Κεντρικού Επαρχιακού Νοσοκομείου με κοψίματα στο τριχωτό της κεφαλής», έγραψε ο περιφερειάρχης. 

Διευκρίνισε ότι οι έφηβοι θα μεταφερθούν στο περιφερειακό νοσοκομείο παίδων. Ο άνδρας δεν χρειάστηκε νοσηλεία. 

Είπε επίσης ότι χτυπήθηκαν δύο μεγάλες επιχειρήσεις στην περιοχή.

«Υπάρχουν οβίδες που χτυπούν το έδαφος δύο μεγάλων επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις. Στο σημείο εργάζονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης έχουν μεταφερθεί πλέον σε ασφαλή απόσταση. Ζημιές υπάρχουν και σε η γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος στην πόλη. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και οι επιχειρησιακές υπηρεσίες συνεχίζουν να εξετάζουν την περιοχή», έγραψε. Ο Γκλάντκοφ. 

(scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί