Όργιο FAKE NEWS. Ηθοποιοί (;) παριστάνουν Ουκρανούς διοικητές της Μαριούπολης. Όργιο γελοιότητας, vid

Μέγα ξεμπρόστιασμα...

Οι δύο καλοζωισμένοι ηθοποιοί (;;;) παριστάνουν τους διοικητές των ΑΖΟΦ και Ουκρανών πεζοναυτών στη Μαριούπολη, που δήθεν διέφυγαν του ρωσικού κλοιού και ενώθηκαν μεταξύ τους. Καλοζωισμένοι, πουδραρισμένοι, φρεσκοκουρεμένοι και ξυρισμένοι, ροδαλοί, με πεντακάθαρα και άφθαρτα ρούχα και εξαρτήσεις του κουτιού, πιο ξεκούραστοι και από εμάς, χωρίς μαύρους κύκλους στα μάτια, με χεράκια βελουτέ, σκέτα μοντελάκια αλα Ζελένσκυ, φέρονται να πολέμησαν για ενάμιση μήνα στην Μαριούπολη. Σε λίγο θα βγάλουν και τον Chuck Norris.

Προσέξτε το επαγγελματικό γύρισμα με τέλειο φωτισμό και χωρίς σκιές στον τοίχο πίσω τους.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο την διαφορά με έναν πραγματικό μαχητή Αζοφ που συνελήφθη εκεί!

Η προπαγάνδα έχει εξαπλωθεί πλέον σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, ειδικα σε αυτά στην Ελλάδα.

Ακόμα και υποτιθέμενα φιλορωσικά σάιτ έχουν έχουν αρχίσει και την αναμασάνε, καθώς οι μάσκες πέφτουν και ο διαχωρισμός εντείνεται.

Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται!

Οι δύο που είναι ντυμένοι σαν αξιωματικοί του ουκρανικού στρατού, λένε στο post στο TWITTER, ότι έσπασαν τον ρωσικό κλοιό και οι δυνάμεις τους ενώθηκαν μεταξύ τους. Πως;;;; Πολεμώντας μέσα από τα στίφη Ρώσων και Τσετσένων που κατακλύζουν την Μαριούπολη;;; Δεν έχουν νερό να πιούν και ξυρίστηκαν και έκαναν και SPA;;;; και περιποιήθηκαν και το μούσι και το μουστάκι;;;; Που είναι οι μαυρίλες στο πρόσωπο και στα χέρια;;; που είναι τα βρώμικα νύχια ανθρώπων που πολεμούν επί ενάμιση μήνα μέσα στα χαλάσματα και το μπαρούτι;;; Ειδικά ο αριστερά φαίνεται να έχει και μανικιούρ, ενώ ο δεξιά φαίνεται να διαβάζει τα λόγια που λέει από κάποιο χαρτί απέναντί του.

Δείτε!

Εδώ οι ηθοποιοί (;;;) που παριστάνουν τους στρατιώτες. Το βίντεο έχει και μοντάζ με ζουμ, το έκαναν στα υπόγεια του AZOVSTAL;;;

Και εδώ ο σκελετωμένος πραγματικός στρατιώτης του Αζόφ, που συνελήφθη σε ένα κτίριο στα περίχωρα του AZOVSTAL! Τον ρωτάνε: Πού υπηρετούσες;
Η απάντηση δεν ακούγεται πολύ καλά λόγω των κανονιοβολισμών: Υπηρετούσα στο (πυροβολικό;).

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί