Όλα ανοιχτά ακόμα και για ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ: Σοβαρή εξέλιξη με φερόμενο νατοϊκό σύστημα στην Οδησσό που κατευθύνει πυραύλους, vid

Την ώρα που οι Ουκρανοί χτυπούν ρωσικό έδαφος και αμάχους...

Η ρωσική εφημερίδα Kommersant, επικαλούμενη πηγές του Ria Novosti, αναφέρει πως εμπλέκεται κάποιο νατοϊκό σύστημα στο χτύπημα ή στην βλάβη που προκλήθηκε στην ρωσική ναυαρχίδα.

Υπάρχουν αναφορές για ένα σύστημα συντονισμού των πυραυλικών όπλων και κατόπτευσης αυτής της θαλάσσιας λεκάνης στην δυτική Μαύρη Θάλασσα.

Το νατοϊκό αυτό σύστημα φέρεται να έχει εγκατασταθεί στα περίχωρα της Οδησσού. Υποτίθεται πως δίνει την δυνατότητα στους Ουκρανούς να παρακολουθούν έως και 200 χιλιόμετρα κάθε πλοίο που κινείται και να συντονίζουν καλύτερα τις επιθέσεις τους εναντίον των Ρώσων.

Είναι μία πάρα πολύ σοβαρή εξέλιξη, αν επιβεβαιωθεί επίσημα, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που ένα νατοϊκό εξελιγμένο σύστημα θα ευθύνεται για ένα χτύπημα σε ένα σημαντικό ρωσικό όπλο.

Δείτε ρεπορτάζ από το Ντονέτσκ:

Όλα πλέον είναι ανοιχτά για την ρωσική αντίδραση, αν συνοπολογιστεί σε αυτή και το γεγονός πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας άρχισαν να βομβαρδίζουν ρωσικές πόλεις με σπίτια αμάχων στην περιοχή Μπριάνσκ.

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους μια έγκυος και ένα παιδί!

Ο Ρώσος διοικητής της περιοχής ανέφερε “Σήμερα οι ουκρανικές δυνάμεις χτύπησαν το χωριό Κλίμοβο” , ένας στόχος που δεν έχει καμία στρατιωτική αξία.

Το Κρεμλίνο έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα σε Ουκρανία και Δύση, τονίζοντας ότι θα χτυπήσει το Κίεβο εάν η Ουκρανία χτυπήσει ξανά ρωσικό έδαφος, αλλά και τα δυτικά οχήματα που μεταφέρουν όπλα.

Η κλιμάκωση φαίνεται πλέον να είναι αναπόφευκτη καθώς οι ρωσικές δυνάμεις μπορεί πλέον να απαντήσουν σκληρά έναντι “σκληρών” στόχων.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί