Οι Ρώσοι τίναξαν στον αέρα την περίφημη ουκρανική αντεπίθεση;;; Πολλαπλές εκρήξεις στην Ουκρανία

Εκρήξεις ακούστηκαν σε πολλές πόλεις και περιοχές της Ουκρανίας. Μεγάλη πυρκαγιά σημειώθηκε στην πόλη Pavlograd στην περιοχή Dnepropetrovsk. Σύμφωνα με πολλά κανάλια Telegram, ουκρανικά στρατόπεδα με εφεδρείες βρίσκονταν εκεί στο πλαίσιο προετοιμασίας για μια αντεπίθεση.

Εκρήξεις σημειώθηκαν στο Κίεβο και σε πολλές πόλεις και περιοχές της Ουκρανίας μετά την επιβολή συναγερμού σε εθνικό επίπεδο το βράδυ της Δευτέρας. Αυτό  μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Το ρωσικό κανάλι Telegram Voennaya Chronika  ανέφερε ότι στην ουκρανική πόλη Pavlograd, στην περιοχή Dnepropetrovsk, ουκρανικά στρατόπεδα και εφεδρεία δέχθηκαν επίθεση, τα οποία οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις προετοιμάζονταν για αντεπίθεση.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, μια τεράστια φωτιά ξέσπασε στο Pavlograd.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής στρατιωτικής διοίκησης Σεργκέι Λύσακ και ο αρχιστράτηγος των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων Valery Zalushny επιβεβαίωσαν την επίθεση με ρουκέτες στην Ουκρανία.

Αρκετά ρωσικά κανάλια Telegram δημοσίευσαν βίντεο που φέρεται να δείχνουν εκρήξεις.

Το ρωσικό κανάλι Telegram Operatsiya Z: Wojenkory russkoi Vesny  ανέφερε ότι μια σειρά εκρήξεων ακούστηκαν στο Κίεβο, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ουκρανικής αεράμυνας. Σύμφωνα με αναφορές, οι ουκρανικές αντιαεροπορικές μονάδες προσπάθησαν να αναχαιτίσουν εισερχόμενους πυραύλους, αλλά το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης είναι άγνωστο. Ο πληθυσμός λέγεται ότι ήταν κρυμμένος σε υπόγεια.

Επίσημη επιβεβαίωση της επίθεσης από τη ρωσική πλευρά δεν είναι ακόμη διαθέσιμη.

(photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί