Οι Ρώσοι θα τους ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΝ από το AZOVSTAL ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ! Ποιό είναι το σχέδιο;

«Σήμερα η τελική μάχη της Μαριούπολης», λέει την ίδια ώρα ο ουκρανικός στρατός.

Η τεράστια σε έκταση (τόσο στην επιφάνεια όσο και κάτω από το έδαφος) βιομηχανική ζώνη του Azovstal αποτελεί εδώ και μέρες έναν πονοκέφαλο για τους Ρώσους στρατιωτικούς.

Θυμίζουμε πως σε αποκλειστικές πληροφορίες που είχε και δημοσίευσε το βράδυ της Κυριακής το EL.GR, οι Ρώσοι θεωρούν δεδομένη την ύπαρξη περίπου 70.000 μαχητών που πολεμούν για λογαριασμό του καθεστώτος Ζελένσκι κρυμμένοι στα υπόγεια του AZOVSTAL.

Οι 6 διαφορετικές γλώσσες (όλες τους ευρωπαϊκές) που ακούγονται εντός του εργοστασίου και έχουν ανιχνεύσει οι Ρώσοι μέσω υποκλοπών δεν αποτελεί το μοναδικό “εύρημά” τους.

Ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες εγκλωβισμένους μαχητές, σύμφωνα πάντα με τους Ρώσους, υπάρχουν και νατοϊκοί αξιωματούχοι!

Το ρωσικό σχέδιο για να ξετρυπώσει τον “μίνι στρατό” των 70χιλ.

Οι Ρώσοι θεωρούν δεδομένο πως δεν γίνεται να ρισκάρουν να βομβαρδίσουν την περιοχή ακόμη και με υπερηχητικούς πυραύλους, όχι λόγω των απωλειών σε ζωές (αφού δεν υπάρχουν καν άμαχοι γύρω από το εργοστάσιο), αλλά γιατί δεν μπορούν να είναι σίγουροι πως θα επιτύχουν απόλυτη εξολόθρευση των 70χιλ μαχητών!

Μιλάμε για μία ολόκληρη πόλη! Ακόμα και λίγοι χιλιάδες επιζώντες εν καιρώ θα δημιουργούσαν τεράστια προβλήματα στην υπό ανοικοδόμηση Μαριούπολη!

Η Μόσχα δεν είναι διατεθειμένη να πάρει ένα τέτοιο ρίσκο.

Στην επόμενη φάση του σχεδίου και όπως αποκαλύπτουν ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα, θα επιστρατευτούν ΧΗΜΙΚΟΙ προκειμένου ρίχνοντας ειδικά αέρια (δακρυγόνα;;; υπνωτικά;;;;) να εξουδετερωθούν όλοι οι εγκλωβισμένοι!

Όσοι στην προσπάθειά τους να σωθούν επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν κάποια από τις πολλές εξόδους θα συναντήσουν Ρώσους κομάντος!

Η ιδέα του πλημμυρίσματος των 6 συνολικά υπόγειων στρωμάτων με θαλασσινό νερό είναι μεν υπαρκτή αλλά προς ώρας δεν συγκεντρώνει τόσο μεγάλες πιθανότητες.

(ΦΩΤΟ:pixabay,twitter)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί