Οι πρώτοι νεκροί άμαχοι από τη ρωσική εισβολή – ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ραγδαίες εξελίξεις!

Για έναν νεκρό από τους βομβαρδισμούς της Ρωσίας σε πόλεις της Ουκρανίας ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο νεκρός καταγράφηκε στην πόλη Μπροβαρί στην ευρύτερη περιοχή του Κιέβου ενώ στην ίδια περιοχή υπάρχει και τουλάχιστον ένας τραυματίας.

Από την πλευρά τους οι ρωσόφονοι αυτονομιαστές υποστηρίζουν ότι απέκτησαν τον έλεγχο δύο πόλεων στην επαρχία του Λουγκάνσκ σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο RIA.

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες για αρκετούν νεκρούς μερικά χιλιόμετρα έξω από το Χάρκοβο, όπου σημειώνονται σφοδροί βομβαρδισμοί.

Αναφορές για τουλάχιστον 8 νεκρούς υπάρχουν και από την Οδυσσό.

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και εννέα τραυματιστεί από τον βομβαρδισμό των δυνάμεων της Ρωσίας στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση η συνοριοφρουρά της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι ρωσικά στρατιωτικά κονβόι πέρασαν τα ουκρανικά σύνορα — κυρίως από τη χερσόνησο της Κριμαίας την οποία προσάρτησε το 2014 η Ρωσία– και εισήλθαν στο Τσερνίχιβ, το Χάρκοβο και το Λουχάνσκ.

“Ρωσικά στρατιωτικά οχήματα, περιλαμβανομένων τεθωρακισμένων, παραβίασαν τα σύνορα στις περιοχές Τσερνιχίβ (στον βορρά, στη μεθόριο με τη Λευκορωσία), στο Σούμι (βορειοανατολικά), το Λουχάνσκ και το Χάρκοβο (ανατολικά)” από το σημείο περάσματος μεταξύ της χερσονήσου (της Κριμαίας) και της ηπειρωτικής Ουκρανίας, εξήγησε η συνοριοφρουρά, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται οχήματα τα οποία έχουν πάνω τους το γράμμα “Ζ”.

Την ίδια ώρα ένα συγκλονιστικό πλην ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΟ βίντεο μας έρχεται από περιοχή της κεντρικής Ουκρανίας.

Το ντοκουμέντο καταγράφει πιθανότατα τον πρώτο άμαχο νεκρό με φόντο το βομβαρδισμένο τοπίο:

(Ακολουθούν σκληρές εικόνες)

https://twitter.com/i/status/1496744453263925250

(ΦΩΤΟ:Video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί