Ένα περιστατικό που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώθηκε από πηγές του el.gr.
Χθες το απόγευμα, την στιγμή που ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής επέβαινε σε σκάφος του Λιμενικού, τουρκική ακταιωρός επιχείρησε να προσεγγίσει το σκάφος και να το παρενοχλήσει, κοντά στα Ίμια.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του el.gr, ο κ. Στεφανής ταξίδευε προς την Ψέριμο για να επισκεφτεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, εν όψει της επετείου της 25ης Μαρτίου.
Ενώ το σκάφος του Λιμενικού, στο οποίο βρισκόταν ο υφυπουργός, περνούσε από τα Ίμια, η τουρκική ακταιωρός προσπάθησε να το προσεγγίσει.
Άμεσα αντέδρασαν οι Ελληνικές Δυνάμεις, οι οποίες βρίσκονταν κοντά στο ελληνικό σκάφος. Η Ελληνική πλευρά έδρασε αστραπιαία και απέτρεψε την εμβολή.

Αρχική ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ ενέκρινε αμφιλεγόμενο νόμο για θανατική ποινή σε «τρομοκράτες»
- Γ. Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021-22
- Πραγματική «influencer»: Γιαγιά 103 ετών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά! (BINTEO)
- Ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται πως οι συνομιλίες με το Ιράν προχωρούν
- Άρχισε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης
- Απίστευτος εφιάλτης για γυναίκα στη Φλόριντα: Πώς ένα παγωτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του
- Ελκυστικά κίνητρα για να πάνε γιατροί στα νησιά της 2ης ΥΠΕ – Τι προβλέπεται για στέγαση, σίτιση και μετακίνηση
- Επαναπατρισμό του 80% των Σύρων που ζουν στη Γερμανία ζήτησε ο Μερτς από τον πρόεδρο της Συρίας









