«Οι Αμερικανοί δεν έχουν πια στρατιωτική υπεροχή»! Άνω κάτω ο πλανήτης! vid

Το χτύπημα του Ιράν ξεγύμνωσε τις ΗΠΑ και μάλλον πλέον εύχονται να μην το είχαν κάνει ποτέ!

Ο Αμερικανός στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και απόστρατος αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Scott Ritter, παρουσιάζει μια σκληρή πραγματικότητα, καθώς, βάσει των εκτιμήσεών του οι ΗΠΑ δεν είναι η πρώτη στρατιωτική υπερδύναμη στον πλανήτη!

Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, ειδικά όταν προέρχεται από χείλη Αμερικανού στρατιωτικού!

Όπως αναφέρει σε ένα βίντεο που ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου:

«Η Βόρεια Κορέα τώρα -επειδή διαθέτουν παρόμοιες πυραυλικές δυνατότητες (με το Ιράν)- δεν ανησυχεί πια για την αμερικανική πυραυλική αποτροπή.

Και οι Ηνωμένες Πολιτείες δε μπορούν να πείσουν την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα ότι αυτή η αντιπυραυλική ομπρέλα είναι αλάνθαστη.

Οι Ιάπωνες και οι Νοτιοκορεάτες σκέφτονται: ”Λοιπόν, απέτυχε στο Ισραήλ!!!”

Οι Ευρωπαίοι λένε: ”Για σταθείτε λίγο. Μας λέτε ότι μπορείτε να καταρρίψετε τους Kinzhal και τους Zircon, αλλά δεν μπορέσατε να καταρρίψετε εκείνους τους ιρανικούς πυραύλους… Γιατί να σας εμπιστευτούμε; (σ.σ. ΕΔΩ τι είχε γράψει ο Λιακόπουλος)”

Η Ταϊβάν λέει: ”Όπα. Σταθείτε. Μας λέγατε ότι μπορούσατε να αντιμετωπίσετε εκείνους τους κινεζικούς πυραύλους, αλλά δε μπορείτε… Θα βουλιάξουν τον στόλο σας!!! Τον στόλο που υποτίθεται πως θα έρθει σε βοήθειά μας…”

Αυτό αλλάζει τα πάντα!!! Αυτό κάνει ματ στην Αμερική παγκοσμίως!!! Εμείς (οι ΗΠΑ) έχουμε απωλέσει την υπεροχή στην αποτροπή. Όχι μόνο το Ισραήλ. Κι αυτή είναι η στιγμή που αλλάζει τα πάντα εδώ. Επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν βασίσει τα πάντα, τη σύγχρονή τους στάση απέναντι στον κόσμο όσον αφορά την προβολή της στρατιωτικής ισχύος, στην αντίληψη της τεχνολογικής ανωτερότητας της αμερικανικής αμυντικής ασπίδας κατά των βαλλιστικών πυραύλων κι οι Ιρανοί μόλις απέδειξαν ότι δεν είναι αλάνθαστη και μπορεί να νικηθεί…

Οι Βορειοκορεάτες έχουν παρόμοια τεχνολογία!!! Οι Κινέζοι έχουν παρόμοια τεχνολογία!!!! Οι Ρώσοι έχουν παρόμοια τεχνολογία!!!! Αυτό σημαίνει ότι η Αμερική είναι ευάλωτη από όλους τους εν δυνάμει αντιπάλους της!!!».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί