Λιακόπουλος: Η αποτυχία του ΝΑΤΟ κατά την επίθεση του Ιραν

Να γιατί πρέπει το ΝΑΤΟ να τρέμει και όχι απλά να φοβάται, τις περίπου 6.000 πυρηνικές κεφαλές του Πούτιν

1. Όλο το ΝΑΤΟ περίμενε την επίθεση του Ιραν και προετοιμάστηκε με κάθε επιμέλεια για αυτήν.

2. Αμύνθηκαν γύρω από το Ισραήλ και εκτός του Ισραήλ, οι Σαουδάραβες, οι Ιορδανοί, οι Αμερικάνοι, οι Γάλλοι και οι Άγγλοι. Την τελευταία γραμμή άμυνας την είχαν οι Ισραηλινοί μέσα στο Ισραήλ.

3. Ήξεραν για την ακριβή πορεία των drones αλλά και τους πιθανούς στόχους των πυραύλων, πολλές ώρες πριν, γιατί τα drones πήγαιναν όπως ήταν επόμενο σαν χελώνες.

5. Σκεφτείτε τι θα γίνει αν ο Πούτιν εκτοξεύσει χιλιάδες, πολύ ανώτερους ποιοτικά πυραύλους, με τις πάνω από 6.000 πυρηνικές κεφαλές που διαθέτει.

Οπότε πολύ απλά λέω, να κόψετε τις μ@λ@κίες εκεί στο ΝΑΤΟ και να πατήσετε φρένο, γιατί δεν ξέρετε, ούτε πότε, ούτε από που θα σας έρθουν οι SARMAT πετώντας αόρατοι με 12+ MACH.

Υ.Γ.1. Σταματήστε στα κανάλια να βγάζετε άσχετους σαν ειδικούς, που μας γεμίζουν φούμαρα με τις μπούρδες τους. Είναι εκνευριστικό.

Υ.Γ.2. H Τουρκία διαθέτει χιλιάδες drones, αλλά και πυραύλους δικής της παραγωγής. Σε περίπτωση πολέμου, η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μια τέτοια επίθεση. Όλοι το ξέρουν και όλοι αδιαφορούν, ή τα ξεπούλησαν ήδη όλα και δεν ανησυχούν για τίποτα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί