είχε συγχαρεί προσωπικά τον πιλότο του F-16 που είχε καταρρίψει το ρωσικό μαχητικό su-24 στις 24 Νοεμβρίου 2015.
Στις 10 Απριλίου 2019 καταθέτοντας σε δικαστήριο της Άγκυρας ο υπεύθυνος προσωπικού στρατηγός Ραμαζάν Γκοζέλ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος προσωπικού τη στιγμή της κατάρριψης του αεροσκάφους ανέφερε προς το δικαστήριο το πόσο ευχαριστημένος ήταν τότε ο ανώτερος διοικητής με την απόδοση του πιλότου.
Ο Γκοζέλ , σύμφωνα με το tourkikanea, ανέφερε τα εξής:
“Εγώ, ο Ακαρ και ο συνοδός του μεταβήκαμε στο Ικόνιο.. Eκεί μίλησε σε όλα τα μέλη του προσωπικού. Εκεί του είπαν πως “Aρχηγέ αυτός είναι ο πιλότος που κατέρριψε το ρώσικο αεροσκάφος”. Αν θυμάμαι σωστά ο πιλότος μόλις είχε αποκτήσει ένα νεογέννητο μωρό. Ο Aκάρ τον συνεχάρη και του ευχήθηκε να έχει τύχη.
Τα συγχαρητήρια δεν ήταν μόνο για το νεογέννητο μωρό αλλά επίσης και για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους γιατί τότε όλοι υποστήριξαν την κατάρριψη”.
(ΦΩΤΟ:Photo screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΑΑΔΕ: Το TEK Αττικής ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ελέγχων – Αύξηση 400 εκατ. ευρώ στα έσοδα σε 1 χρόνο
- Έκκληση του προέδρου του Λιβάνου Αούν για διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ: “Να μη γίνει το νότιο τμήμα της χώρας νέα Γάζα”
- ManpowerGroup: Δυσκολία εύρεσης εργαζομένων με εξειδικευμένες δεξιότητες
- Μεσολόγγι – Ο Σ. Φάμελλος για την Ηρωική Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων
- Ανοίγει αύριο Μ. Δευτέρα η πλατφόρμα του fuel pass στη βενζίνη
- Τώρα ξέρετε πώς ακούγεται η καμήλα! ΒΙΝΤΕΟ
- Ιράν: Απαγχόνισε δύο άνδρες που είχαν καταδικαστεί για σχέσεις με το Ισραήλ
- Ν. Χαρδαλιάς: «Το Παιδικό Πανεπιστήμιο της Περιφέρειας είναι πλέον θεσμός»
- Φωτεινή Αραμπατζή: Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής
- Η μητέρα του Έλον Μασκ καταδικάζει το «μίσος και την ανεντιμότητα» των μέσων ενημέρωσης προς τον γιο της









