Ο κορωνοϊός χτύπησε και το Ρωσικό Ναυτικό (BINTEO)

Η ταχύτατη διάδοση της πανδημίας στον πλανήτη έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα στις ένοπλες δυνάμεις διαφόρων χωρών με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να αποτελεί η περίπτωση του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Theodore Roosvelt για το οποίο αναφερθήκαμε εδώ: https://www.el.gr/war/usa/pagkosmios-pyretos-o-tramp-etoimaz/ και το οποίο πήρε μεγάλες διαστάσεις στις Η.Π.Α. λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης και του γεγονότος ότι ο κυβερνήτης του σκάφους δε φέρθηκε τόσο […]

Η ταχύτατη διάδοση της πανδημίας στον πλανήτη έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα στις ένοπλες δυνάμεις διαφόρων χωρών με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να αποτελεί η περίπτωση του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Theodore Roosvelt για το οποίο αναφερθήκαμε εδώ: https://www.el.gr/war/usa/pagkosmios-pyretos-o-tramp-etoimaz/ και το οποίο πήρε μεγάλες διαστάσεις στις Η.Π.Α. λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης και του γεγονότος ότι ο κυβερνήτης του σκάφους δε φέρθηκε τόσο επαγγελματικά.

Αντίθετα, στη Ρωσία η πανδημία προχωρά και τέτοια ζητήματα δεν παίρνουν διαστάσεις αφού τα πράγματα γίνονται αυτόματα  χωρίς πολλή δημοσιότητα και κραυγές αγωνίας. Στα πλαίσια της καραντίνας τέθηκε λοιπόν και το πυρηνικό υποβρύχιο Σμολένσκ , το οποίο είναι και το δεύτερο που τίθεται μέσα σε μία εβδομάδα σε καραντίνα αφού υπήρχε υποψία κρούσματος στο πλοίο.

Οι Ρώσοι λοιπόν έχουν θέσει 2 πυρηνοκίνητα πλοία τους σε καραντίνα  για 14 μέρες με τους Ρώσους να μην ανησυχούν ιδιαίτερα για την κατάσταση. Άλλοι νοοτροπία βλέπουμε οι Ρώσοι και άλλη οι Αμερικάνοι.

Δείτε εδώ λίγη δράση από το συγκεκριμένο υποβρύχιο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί