Ο Αρέστοβιτς παραδέχτηκε την αλήθεια!! Τον είπανε ακόμα και προδότη – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Όπως σχολιάζει ο ανταποκριτής στην Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός, «ο συνήθως κωμικοτραγικός Arestovich, σύμβουλος του Zelensky, γκρέμισε το αφήγημα του Κιέβου για “απευθείας ρωσικό χτύπημα σε πολυκατοικία στην ουκρανική πόλη Ντνίπρο”. Οι πιο ακραίοι ζήτησαν να ελεγχθεί αν είναι προδότης και εκείνος ζήτησε συγγνώμη για το “λάθος”, ενοχοποιώντας “εχθρούς” του για διασπορά».

Στο βίντεο που θα δείτε, η Ουκρανία παραδέχεται ότι η καταστροφή μιας πολυκατοικίας στο Ντνίπρο ήταν αποτέλεσμα των ενεργειών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Ο Aleksey Arestovich, ανώτερος σύμβουλος του Προέδρου Vladimir Zelensky, παραδέχεται πως οι Ουκρανοί κατέρριψαν τον πύραυλο και αυτός έπεσε πάνω στην πουλκατοικία:

Δείτε το βίντεο:

Η πολυκατοικία στην πόλη Ντνίπρο στην ανατολική κεντρική Ουκρανία, χτυπήθηκε σκοτώνοντας και τραυματίζοντας δεκάδες ανθρώπους.

Οι οδυνηρές εικόνες από τη σκηνή δείχνουν πώς ένα ολόκληρο τετράγωνο εξαφανίστηκε κάτω από ένα βουνό από τούβλα και τσιμέντο, με κομμάτια απανθρακωμένου μετάλλου σκορπισμένα στους κοντινούς δρόμους.

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί